Ervaringen Medische Tatoeage

Default Avatar75
Cristine
1 juli 2020

Prettige en rustige sfeer. Alles komt schoon en fris over. Ik ben zeer tevreden over de behandeling .

Default Avatar75
Cristine
28 mei 2020

Prettige en schone omgeving die mij al bij binnenkomst vertrouwen gaf . De behandeling door Manon werd, mijn inziens, op deskundige wijze uitgevoerd.

Default Avatar75
Monique
15 mei 2020

Mooie salon en erg fijn geholpen door Manon met aandacht en professionaliteit dus echt een aanrader!

Default Avatar75
Ilona
24 januari 2020

Hartelijke ontvangst met een kopje thee/koffie. Alles schoon, rustig en alle tijd om je op je gemak te stellen. Tevreden over het resultaat tot nu toe

Default Avatar75
Astrid
Astrid.
8 maart 2019

Ook deze keer weer de volle aandacht van Manon en een fantastisch resultaat van mijn tepeltatoeages!

Default Avatar75
Astrid
30 januari 2019

Ik heb mijn tepels laten tatoeëren en dat ging met veel aandacht en opperste concentratie. Zeer tevreden over het resultaat tot nu toe. Ik heb me tijdens de behandeling erg op mijn gemak gevoeld.

Default Avatar75
Jessie
25 augustus 2017

Handige locatie, makkelijk toegankelijk. Rustige sfeer... Duidelijke uitleg wat betreft benodigdheden/behandeling. Bij aankomst een prettig ontvang en de klant-vriendelijkheid is optimaal. Maar het belangrijkste... een verachtingen overtroffen resultaat! Gr jessie (3D hairstroke permanente make-up)

Default Avatar75
Mariette.
4 januari 2017

Je wordt zeer klantvriendelijk en met een juiste behandeling tot in de puntjes geholpen.

Default Avatar75
Anneke
18 juni 2015

Mijn nieuwe wenkbrauwen zijn super en ik krijg er veel complimenten over. Ik ben er weer reuze blij mee.

Hartelijke groet, Anneke

Default Avatar75
Niquette
6 februari 2015

Manon, ik wil je laten weten dat ik er blij ben dat ik naar jou ben door verwezen voor een tepeltatoeage. Jij straalt rust uit en neemt de tijd. Er is tijdens de behandeling tijd om je verhaal te vertellen, want op het moment dat jij in beeld komt is het eind in zicht. Een tepeltatoeage maakt dat je borst er weer uitziet als een borst en dat heb ik als vrouw nodig. Nu is het klaar het kan niet beter. Ik zie er bloot weer uit als een vrouw. ik schaam me niet dat ik borstkanker heb gehad, maar wil zelf bepalen aan wie ik het vertel. Als ik me nu ergens omkleed valt het andere niet op en dat is toch een prettig gevoel. Bedankt voor alles.

Groetjes Niquette

Default Avatar75
Ellen Versteeg
19 januari 2015

Beste Manon,

Door mijn behandelend plastisch chirurg Dr. Christiano ben ik naar jou doorverwezen voor het laatste stukje van een 2,5 jarig traject van mijn borstreconstructie aan beide borsten na borstkanker.

Hierbij wil ik je enorm bedanken voor de prachtige tepel-tattoo-reconstructie die je hebt uitgevoerd op mijn beide gereconstrueerde borsten. Het is prachtig geworden, ik ben zeer tevreden! Jouw prettige begeleiding tijdens de tattoo-behandelingen heeft hieraan zeker bijgedragen. Juist dit laatste stuk is ook erg belangrijk en is een mooie afsluiter van een zware periode.

Ik zal zowel Dr.Christiano als jou met je expertise aan iedereen aanbevelen!

Groeten Ellen Versteeg