Ervaringen Permanente Make-Up Wenkbrauwen

Default Avatar75
Argy
2 september 2019

Ik ben veeleisend en een perfectioniste die altijd op de kleinste details let. Manon is niet alleen een kunstenares in haar vak maar is zelf ook erg kritisch en scherp oplettend waardoor ze de tijd neemt tot we allebei tevreden zijn. Aandachtig, vriendelijk en professioneel. Manon levert in alle opzichten TOPkwaliteit! Mijn wenkbrauwen zijn prachtig en zien er natuurlijk uit. Ik blijf!

Default Avatar75
Paula
27 augustus 2019

Professioneel en duidelijk uitgelegd door receptioniste alvorens de afspraak! Kleur wengbrauwen in overleg en met mooi resultaat

Default Avatar75
Henny
23 augustus 2019

Wat zijn mijn wenkbrauwen mooi geworden! De afspraken vond ik erg prettig, goede voorlichting over de behandeling, prima nabehandeling en de grote interesse van Manon voor mij als klant heb ik als heel fijn ervaren. Henny Schoon.

Default Avatar75
Sylvia
31 juli 2019

Lieve Manon, Dank je wel voor de PMU behandeling in jouw mooie en netjes verzorgde salon. Ik ben superblij met het resultaat! De lijntjes zijn mooi strak en het ziet er geweldig mooi uit. Wat een perfectionist ben jij zeg! Nogmaals bedankt voor de professionele behandeling!

Default Avatar75
Marlon
20 juli 2019

Ik heb lang getwijfeld of ik het wel moest doen maar ik kreeg duidelijke uitleg hoe alles zou gaan. Wat ben ik blij dat ik de stap heb gezet. Het resultaat: prachtige wenkbrauwen maar wat nog leuker is zijn de reacties van mensen om mij heen. Vooral omdat ik zelf bijna geen wenkbrauwen heb en dan te horen krijgen dat ik mooie verzorgde wenkbrauwen heb. Ik had het jaren eerder moeten doen!!!

Default Avatar75
Zahra
Marlon
20 juli 2019

Ik vond het ongelofelijk geweldig dat mijn dochter van 12 voorrang kreeg. Omdat het zo verdrietig is dat een meisje van 12 al haar haar verliest. Ze heeft weer wenkbrauwen! Dat scheelt enorm.

Default Avatar75
Cynthia
25 juni 2019

Dit is de vierde keer dat mijn vriendin en ik bij Manon zijn geweest. We zijn helemaal te vrede als we klaar zijn. Ze is vriendelijk, geduldig, professioneel en neemt tijd voor je. Wie mooie wenkbrauwen wilt, is Manon de beste aanrader..Groetjes uit Den-bosch/Oss

Default Avatar75
Marleen
23 juni 2019

Prachtig, mijn nieuwe wenkbrauwen, echt vakwerk! (Door alopecia waren ze helemaal uitgevallen.) Ik ben blij met het resultaat. Ook heel vriendelijk geholpen. Dankjewel!

Default Avatar75
Yvette
14 juni 2019

Manon is een zachtaardige dame die alle rust en tijd voor je neemt. Daarnaast is ze uiterst professioneel en voelt je wensen goed aan. Ze heeft mijn volle vertrouwen en het is toch je gezicht waar je tatoeages plaatst.

Default Avatar75
Mevr. Zevenhoven
12 juni 2019

Ik ben heel blij met mijn prachtige wenkbrauwen.Manon is heel precies en werkt heel nauwkeurig.Ben heel blij dat ik naar Manon gegaan ben???

Default Avatar75
Henrike
9 juni 2019

Manon maakt de beste wenkbrauwen, en heb ervaring op meerdere plekken. Nog nooit zo tevreden geweest. Dank!

Default Avatar75
Kirsten
8 juni 2019

Manon is erg vakkundig en ervaren. Zij weet wat zij doet en dat voelt goed, geeft vertrouwen. (PMU wenkbrauwen touch up)

Default Avatar75
Pascale
22 mei 2019

Mijn wenkbrauwen laten doen, zeer blij met het resultaat. Manon is super goed en denkt met je mee. Zeer tevreden. Pascale

Default Avatar75
Elvia
19 mei 2019

Simpelweg de beste! Zo precies en zoveel kwaliteit krijg je alleen bij Beauty Lounge! Dank je wel Manon!

Default Avatar75
Carla
3 mei 2019

Heel plezierig! Goede info! Fijn op tijd! Heerlijke koffie!

Default Avatar75
Jolanda
23 april 2019

Nadat mijn vaste tatoeëerder voor mijn tepels er mee stopte was ik heel bang dat ik niemand meer zo vinden die deze zo mooi én echt kon tatoeëren als zij. Maar gelukkig vond ik Manon van Beauty Lounge, ook bij haar lijken ze bijna echt en ben ik er meer dan tevreden mee. Omdat de tatoeages zo mooi waren, durfde ik haar ook mijn wenkbrauwen te laten doen. En echt, die zijn prachtig geworden, ook net echt, krijg heel veel complimenten. Ik heb mijn vaste adres voor mijn tatoeages gevonden, heel blij mee!!

Default Avatar75
Daphne
19 april 2019

Mooie salon. Manon legt alles heel goed uit en kijkt welke wenkbrauwvorm bij jouw gezicht past. Ik ben heel benieuwd naar het resultaat over een week, als mijn wenkbrauwen de juiste kleur hebben. Zeer aan te raden als je geen of weinig wenkbrauw meer hebt.

Default Avatar75
J.S.
16 april 2019

Ik ben heel erg tevreden over het aanbrengen van de permanente make-up op oogleden en wenkbrauwen. Het resultaat is echt mooi geworden.

Default Avatar75
Eddy
12 april 2019

Zeer tevreden over het reseltaat en de deskundigheid van het personeel. Zeer vriendelijk en netjes ook. Pr

Default Avatar75
Sterre
12 april 2019

Heel erg uitnodigend, professioneel en lief behandeld. Beter kan ik me niet voorstellen!

Default Avatar75
Laura
10 april 2019

Goed advies gekregen zelfs over dingen waar ik niet eens voor kwam! Erg vriendelijk en behulpzaam!

Default Avatar75
Annelies
6 april 2019

de behandeling gaf mij het gevoel dat de aandacht die er besteed werd zeer ruim werd gegeven.

Default Avatar75
Sabine
6 april 2019

Echt superblij met mijn mooie nieuwe wenkbrauwen! Heel natuurlijk!

Default Avatar75
Marika
5 april 2019

Super goed geholpen door Manon. Mijn wenkbrauwen zijn weer super mooi geworden! Bedankt.

Default Avatar75
Marleen
1 april 2019

Afspraak op tijd, geen pijn (meer een ‘zeurend’ gevoel) en het belangrijkst: mooi resultaat. Tot volgend jaar!

Default Avatar75
Andrea
27 maart 2019

Wat ben ik weer blij met mijn prachtige wenkbrauwen. Hartelijk bedankt! Manon

Default Avatar75
Nicole
21 maart 2019

Manon is zeer deskundig en daarnaast ook zeer betrokken en vriendelijk.Kortom je bent daar in uitstekende handen.

Default Avatar75
Miranda
8 maart 2019

Manon is een echte vakvrouw. Rustig, vriendelijk en professioneel. En prachtig resultaat. Mooi talent ?

Default Avatar75
Sabine
8 maart 2019

Ik zag er best een beetje tegenop maar ik ben zeer tevreden. Niet alleen over het fijne ontvangst maar zeker over het resultaat. Echt vakwerk!

Default Avatar75
Irene
7 maart 2019

Hele fijne en deskundige hulp gekregen! Het heeft mijn leven verrijkt!

Default Avatar75
Rosalie
7 maart 2019

Ik kwam voor mijn wenkbrauwen. Goede ervaring. Manon is een vakvrouw met een luisterend oor.

Default Avatar75
Renee
5 maart 2019

Ik heb vandaag mijn wenkbrauwen laten doen door Manon. Wat een super ervaring! Zeer professioneel en erg perfectionistisch. Zeer zeker aan te raden.

Default Avatar75
Nancy
26 februari 2019

Manon is super relaxed. Ze bekijkt goed of ze blij is met het resultaat. Ze gaat door totdat het helemaal perfect is. Vorig jaar voor het eerst PMU- wenkbrauwen laten zetten. Ik ben er erg blij mee. Nu teruggekomen voor een touch up. Ik wil niets anders meer!

Default Avatar75
Carla
24 februari 2019

Ik vond Manon een hele prettige dame. Ze weet waar mee ze bezig is wat betreft haar vakgebied. Manon is ook eerlijk om te zeggen wat t meest haalbaar is.

Default Avatar75
Maaike
23 februari 2019

Ik ben zo ontzettend blij met het resultaat. De vorm van de wenkbrauwen is erg mooi geworden waardoor ik voor mijn gevoel minder make up hoef te gebruiken. De strokes zijn goed gelukt waardoor het op een natuurlijke wenkbrauw lijkt. Prachtig!

Default Avatar75
Inge
20 februari 2019

Ik ben erg tevreden over mijn wenkbrauw permanente make-up die Manon vandaag voor de 2e keer heeft bijgewerkt. Ziet er mooi en natuurlijk uit! Voel mezelf meer aangekleed in mijn gezicht. Binnenkort gaat Manon bij mijn oogleden een zwart iliner streepje zetten. Leuk en handig voor de zomer vakantie. Bedankt en tot snel hopelijk!! Inge

Default Avatar75
Sabine
13 februari 2019

Helemaal top! Concrete informatie, super meedenkend met de planning - ik ben fan!

Default Avatar75
Roos
7 februari 2019

Manon is de beste in de wijde omgeving als je permanent make-up overweegt!

Default Avatar75
Romy
29 januari 2019

Ik mis al vanaf de geboorte wenkbrauwhaartjes waardoor ik echt “happen” uit de wenkbrauw heb. Al vanaf mijn 14e heb ik de haartjes ingekleurd met poeder. Toen ik de site van Manon bekeek was ik er al snel over uit en wilde ik hier de permanente make up laten zetten. De beste keuze ooit! Het wordt super mooi gezet. Daarnaast is Manon erg nauwkeurig en luistert ze naar wat je wil. Indien het niet mogelijk is of niet mooi is, zegt ze dit ook eerlijk. Ik ging er blanco in met de gedachte “we zien wel wat het beste staat bij mij” maar Manon die kan heel goed en snel zien wat het beste bij je past. Ik ben er erg blij mee!

Default Avatar75
Diana
28 januari 2019

Ze is heel geduldig en secuur! Ben helemaal blij met mijn permanent oog make-up zowel onder als boven!

Default Avatar75
Carla
22 januari 2019

Manon is altijd zeer perfectionistisch in haar werk en daarbij heel vriendelijk. Wat maakt dat ik hier al enige jaren kom! Ze weet heel goed wat ze doet en kijkt naar het totaalplaatje van mijn gezicht. Ze laat je pas de deur uitgaan als zij tevreden is. Mijn wenkbrauwen vallen niet op, maar als ik het er met vriendinnen over heb, vragen zij altijd wie mijn wenkbrauwen zo mooi tekent... Dat zegt genoeg, toch?

Default Avatar75
Angelique
21 januari 2019

Heel goed geholpen door Manon. Ze neemt de tijd voor de behandeling zodat het resultaat helemaal naar wens is. Ze luistert ook wat je wil en neemt dit mee in haar behandeling.

Default Avatar75
Bettie
15 januari 2019

Goede ontvangst. Vriendelijk, lekker een kop koffie. Rustige goede uitleg. Goede indruk van Manon. Ik kijk uit naar de behandeling.

Default Avatar75
Alyda
11 januari 2019

Zeer goede resultaten, erg tevreden en heel vriendelijk personeel.

Default Avatar75
Arlette
2 januari 2019

Heel blij met mijn permanente wenkbrauwen , erg goed gedaan en aardig personeel.

Default Avatar75
Wendy
2 januari 2019

Prettige sfeer, goede zorg voor beste behandeling en goede uitleg!

Default Avatar75
Ellen
29 december 2018

Ik ben heel tevreden over de behandeling en het resultaat. Manon is erg zorgvuldig en precies. Je gaat de deur pas uit als Manon en de klant tevreden zijn.

Default Avatar75
Martina
18 december 2018

Vriendelijk professioneel te woord gestaan. sfeervolle hygienische ruimte.

Default Avatar75
Suzan M.
11 december 2018

Ken je dat, dat je zelf je wenkbrauwen altijd nét niet in de juiste vorm bijtekent? Dat had ik dus. Manon zette me op de stoel, liet me zien hoe het met PMU eruit zou komen te zien en het was meteen een wereld van verschil. Dit had ik veel eerder moeten doen!

Default Avatar75
Linda
5 december 2018

Ik ben prettig behandeld en benaderd, goed en stevig aangesproken.Deskundig . Geeft vertrouwen.

Default Avatar75
Manon
2 december 2018

10+ Klantvriendelijk, uiterst profesioneel en bovendien heel talentvol

Default Avatar75
Claudia
29 november 2018

Wederom weer super geholpen door Manon en mijn wenkbrauwen laten bijwerken. Super professioneel en kundig. Ontzettend blij met het resultaat.

Default Avatar75
Gina
28 november 2018

Ik ben erg tevreden over het resultaat, de mensen zijn erg vriendelijk. Manon is echt een specialist!

Default Avatar75
Judith
26 november 2018

Super! Zeer goed, uniek in z'n soort. Hoogwaardig en kwalitatieve behandelingen, zeer aan te raden.

Default Avatar75
Joke
16 november 2018

Ik was zeer verrast en blij met het resultaat! Ik voel me weer super goed met de wenkbrauwen ! Ben heel dankbaar en werd fantastisch geholpen!

Default Avatar75
Evelien
14 november 2018

Goed op tijd, heel zorgvuldig gedaan, heel betrouwbaar en persoonlijke aandacht gehad. En koffie met een kersenbonbon ?

Default Avatar75
Bernadette
14 november 2018

Manon werkt zo zorgvuldig en mooi! Ik ben heel erg tevreden met mijn wenkbrauwen en eyeliner.

Default Avatar75
Maya
4 november 2018

Manon is zo een perfectioniste permanent make-up artiest. Zeer klantvriendelijk en professioneel. Ik mocht niet weg totdat mijn wenkbrauwen perfect waren. Ze neemt de tijd. Na 4 wk wilde ik het iets donkerder en ik mocht meteen langskomen voor een kosteloze 2e behandeling. Sowieso is BL dé salon voor mij! Ik ga nooit naar een ander!

Default Avatar75
Nele
3 november 2018

Opnieuw meer dan tevreden over mijn wenkbrauwen! Manon is heel erg goed in haar vak. Ik werd ook heel vriendelijk onthaald vandaag. Ik kom telkens speciaal uit België dus zeker aan te raden!

Default Avatar75
Tina
1 november 2018

Kom altijd weer blij thuis. Prettig geholpen, rustige sfeer en mijn wenkbrauwen zijn weer mooi en kunnen er weer een jaar tegen.

Default Avatar75
Ruben
27 oktober 2018

Ik ben super blij hoe mijn wenkbrauwen in zulke details zijn gelukt!! Ik kan niet anders zeggen dan aanraden aan andere.

Default Avatar75
Ingrid.
27 oktober 2018

Ik ben door Manon behandeld voor permanente make-up eyeliner en wenkbrauwen. Ik ben met beide zo blij! Heerlijk niets meer bijtekenen oid. Prachtig gezet. Manon is zeer nauwkeurig, luistert goed en een zeer prettig persoon. Mooie salon en vriendelijke meiden.

Default Avatar75
Patricia
20 oktober 2018

Vriendelijk ontvangst. Tevreden over het resultaat tav permanent make-up van de wenkbrauwen. Oogt natuurlijk. Er wordt zeer secuur gewerkt. Ik heb geen zorgen meer of mijn wenkbrauw make-up er nog opzit na het douchen/zwemmen of na het slapen. Ik raad iedereen beauty-lounge aan voor permanent make-up van de wenkbrauwen!

Default Avatar75
Petra
11 oktober 2018

Ik ben behandeld door een liefdevolle vrouw die haar vak zéér goed verstaat. Ik heb nu prachtige wenkbrauwen en hele mooie fijne lijntjes rond mijn ogen met permanente make up. Zo fijn om in de spiegel te kijken en te zien dat je make up altijd goed zit. Ben er heel blij mee. Petra uit Velsen.

Default Avatar75
Marion
5 oktober 2018

Ik keek er erg naar uit en ben prima geholpen door Manon, ze legde alles goed uit. De pijn viel wat tegen maar het resultaat is prachtig en ik ben er erg blij mee en kan het iedereen aanraden!!! Marion

Default Avatar75
Zoé
2 oktober 2018

Na heeel lang getwijfeld te hebben, toch eindelijk besloten om PMU (wenkbrauwen) te laten zetten. Dit door alle goede recensies en foto's die ik had gezien van het werk van Manon. Vandaag was dan eindelijk de dag, en ik ben er nu al echt heel blij mee! Ben super benieuwd hoe het er uit ziet als het helemaal genezen is, maar het kan niet anders dan dat het super mooi zal zijn!

Default Avatar75
Bianca
14 september 2018

Super blij weer mijn met permanente make-up.(wenkbrauwen) Het is pas klaar als het perfect is!!!!

Default Avatar75
Ravid
11 september 2018

Echt professionel een echte artist!!!!

Default Avatar75
Rita
2 augustus 2018

Gewoon top, fantastisch goed geholpen, Manon is een echte vakvrouw. En Bobby zorgt ervoor dat ik me meteen welkom en thuis voel. Dank jullie wel dames ik ben super blij met de permanente make-up, heel mooi geworden.

Default Avatar75
Leann
28 juli 2018

Erg tevreden over mijn PMU (wenkbrauwen -+ eyeliner) door Manon. Ze werkt super nauwkeurig, denkt met me mee en ik vertrouw haar. Tot over een maand (nazorg)!.

Default Avatar75
Jonet
27 juli 2018

Altijd een warm bad bij jullie! Bedankt weer voor mijn prachtige wenkbrauwen en alle heerlijke producten! Liefs en tot snel! ?

Default Avatar75
Vera
20 juli 2018

Wederom (na de eyeliner) nu ook de wenkbrauwen weer prachtig. Bedankt !

Default Avatar75
Alice
11 juli 2018

Wauw echt super top geholpen vandaag? Van weinig wenkbrauw tot volledige wenkbrauw. Ben zo blij. Kan het iedereen aanraden. En een super relaxte sfeer. Hartelijke groet, Alice IJdo

Default Avatar75
Karin
10 juli 2018

Intake PMU gehad met Manon. Professioneel, goed advies, ook breder dan alleen waar ik voor kwam.

Default Avatar75
Astrid
30 juni 2018

Gisteren de tweede nabehandeling PMU gehad bij Manon. Ben zeer tevreden met mijn wenkbrauwen, ogen erg natuurlijk en scheelt 's ochtends bij tekenen. Van tevoren was ik erg zenuwachtig voor het laten zetten van PMU, want het blijft toch je gezicht. Maar ik kan het echt iedereen aanraden! Ik ben bij Manon van de Beauty Lounge terecht gekomen via Cynthia.nl

Default Avatar75
Zita
29 juni 2018

Was even doorbijten maar Ben super blij met t resultaat! Thuis ook iedereen enthousiast!

Default Avatar75
Kelly
27 juni 2018

Ik ben heel erg fijn geholpen en super blij met het resultaat van mijn permanente make-up. Er werd echt de tijd voor je genomen en alles werd tot in de puntjes mooi gemaakt. Top dus!

Default Avatar75
Marjolein
26 juni 2018

Manon is zo n vakvrouw en streeft naar perfectie!Ik ben weer heel blij met het resultaat!!

Default Avatar75
Mirjam
22 juni 2018

Via mijn dochter kom ik terecht bij Beautylounge voor permanente make-up van mijn wenkbrauwen. De reis vanuit Friesland is zeker de moeite waard gebleken. Een zeer deskundige en serieuze aanpak. Ben 1 keer geweest en moet nog een keer. Resultaat nu al mooi.
Afspraak details

Default Avatar75
Anja
18 juni 2018

Maandag 11 juni voor de nabehandeling van mijn wenkbrauwen geweest. Wat een mooi eindresultaat ? Waar altijd maar een beetje vlashaar (dus geen echte wenkbrauw) zat, zitten nu gewoon wenkbrauwen ??? Superblij mee en heel vakkundig gedaan ? Dankjewel Manon Groetjes Anja

Default Avatar75
Leanne
12 april 2018

Weer supervriendelijk ontvangen door Manon! Bobby kwam Ook nog even vragen hoe het na laatste behandeling was gegaan. Wenkbrauwen bijgekleurd bij mij en bij mijn moeder de eerste behandeling van permanente wenkbrauwen! Manon is heel deskundig, luistert naar je wensen en is een perfectioniste, het moet echt goed zijn!! Heel tevreden!

Default Avatar75
Saskia
3 april 2018

Voor de derde keer geweest. Wat een vakvrouw, mooiere wenkbrauwen kan ik mij niet wensen en zo natuurlijk. En daarbij is Manon super aardig!

Default Avatar75
Annemieke
23 maart 2018

Heel vriendelijk geholpen, erg kundig! Superblij met mijn wenkbrauwen ( permanente make-up).

Default Avatar75
Ineke
20 maart 2018

Manon heel hartelijk dank voor de profesionele relaxte wijze waarop je mijn mooie wenkbrauwen hebt gemaakt. Nu is het aan mij om jouw mooie werk niet te verprutsen! Succes met je examen morgen!

Default Avatar75
Sabine
20 maart 2018

Ik durfde het nog niet aan maar Manon heeft mijnen mijn vrouw kunnen overtuigen van haar professionaliteit . Afspraak gaat door in juli. Heb er vertrouwen in.

Default Avatar75
Jolanda
18 maart 2018

Een fijn ontvangst daar begon het mee. Ik heb de behandeling van Manon als zeer prettig ervaren. Ze gaat heel nauwkeurig te werk, neemt de tijd voor je en gaat alleen voor het beste resultaat. Ik ben heel blij met mijn nieuwe wenkbrauwen!

Default Avatar75
Marijke
10 februari 2018

Vanmorgen zag ik zo op tegen de 4 uur durende rit. Manon heeft mijn wenkbrauwen die wat grijzig waren mooi ingeschaduwd met een zachte bruine tint. Mijn liplijn is zo mooi strak gezet, daar ben ik super blij mee. Het was wel gevoelig, ik heb wat liggen te visualiseren !!! ?? Terug reis verliep perfect, af en toe in de binnen spiegel gekeken, er lachte iemand terug.....Dankjewel Manon

Default Avatar75
Marjolein
10 februari 2018

Wat een fijne benadering door Manon en Astrid! Ik was te laat maar desondanks met zoveel warmte en zorg werd ik te woord gestaan ondanks dat een andere klant al in de behandelkamer lag.De intake heeft alsnog daardoor plaatsgevonden en behandelafspraken zijn gemaakt.Ik kijk ernaar uit!Heel veel dank en warme groeten,Marjolein.

Default Avatar75
Alicia
31 januari 2018

Heel tevreden. Vandaag kreeg ik de wenkbrauwen van mijn dromen.

Default Avatar75
Elise.
18 januari 2018

Manon heeft weer prachtig mijn wenkbrauwen en lijntje onder de ogen bijgewerkt. Ze is zo secuur. Echt geweldig. Bedankt en tot volgend jaar.

Default Avatar75
Selma
28 december 2017

Permanente Make-up Wenkbrauwen: Veel aandacht voor wensen klant, zeer veel aandacht voor kleur en vorm. Resultaat is nog mooier dan gehoopt....! Dank!!!

Default Avatar75
Claudine
23 december 2017

Ik had een nabehandeling van een herhalingsbehandeling. Ik wilde graag snel geholpen worden en Manon heeft meteen een gaatje gevonden. Daar was ik superblij mee, nog vlak voor de kerst. En als alle andere keren dat ik bij Manon ben geweest ben ik weer super geholpen en blij met het resultaat! Claudine

Default Avatar75
Hedy
9 december 2017

Voor de behandeling had ik thuis de emlacreme er dikker op moeten smeren,verder heb ik ging alles goed.de wenkbrouwen werden nog extra bijgewerkt en het resultaat was mooi.Dus ga ik straks met keurige wenkbrouwen de feestdagen in.En 'smorgens geen gedoe meer om ze bij te moeten tekenen.Bedankt Manon,jij ook fijne feestdagen,groeten,Hedy.

Default Avatar75
Francine
17 november 2017

Het is fijn om bij beauty lounge te komen het is er heel professioneel dus je voelt je in goede handen ! Ik ben ook super blij met mijn wenkbrauwen Ze zijn heel mooi !! Dank je wel Manon

Default Avatar75
Leanne
17 november 2017

Warme ontvangst, behandeling zorgvuldig, Manon neemt echt de tijd voor je, denkt mee en Bobby bedankt voor de goede uitleg op andere vlakken!!!

Default Avatar75
Saskia
12 september 2017

Wie goed is krijgt het druk. En vanwege het perfectionisme loopt het soms even uit - maar het is prima om te wachten omdat je weet dat dezelfde tijd ook voor jou wordt uitgetrokken. Het resultaat is het sowieso waard!

Default Avatar75
Solmaz M.
8 september 2017

Wat kijk je me boos aan' of 'Waarom ben je nou zo verbaasd?' Of 'gaat het wel goed met je. Ben je ziek ofzo? Dan realiseer je je: 'shoot ik heb mijn wenkbrauwen in alle haast vanochtend verkeerd bijgetekend of ben ze helemaal vergeten.' Dat wenkbrauwen essentieel zijn voor je uitstraling, weten we allemaal. Daarom zijn er zoveel opties om ze er zo strak mogelijk uit te laten zien. Ik was altijd fan van Anastasia crème die je met een penseel aanbrengt. Een mooi natuurlijk resultaat. Maar goed je bent er wel even mee bezig en toch altijd in de regen en wind je afvragend of je wenkbrauwen nog wel op hun plek zitten. Onlangs heb ik besloten om voor de redelijk nieuwe, natuurlijk ogende, permanente oplossing PMU te gaan. Manon heeft dit voor mij en een vriendin gedaan. Wow wat zijn wij blij met Manon. het resultaat is super mooi en natuurlijk. We krijgen beiden veel complimenten over onze wenkbrauwen. En wat een vrijheid biedt deze nieuwe techniek. Ik sta op, kijk in de spiegel, zie mezelf MET prachtige wenkbrauwen, was m'n gezicht, doe een crème op en een mascara en de dag mag beginnen! Of op vakantie; zwemmen, zweten...nooit meer zorgen over waar m'n wenkbrauwen hangen. Ik ben enorm tevreden over de service, het advies en meedenken van Manon en gun haar expertise van harte aan familie, vrienden en iedereen die mooie wenkbrauwen wil!

Default Avatar75
Jessie
25 augustus 2017

Handige locatie, makkelijk toegankelijk. Rustige sfeer... Duidelijke uitleg wat betreft benodigdheden/behandeling. Bij aankomst een prettig ontvang en de klant-vriendelijkheid is optimaal. Maar het belangrijkste... een verachtingen overtroffen resultaat! Gr jessie (3D hairstroke permanente make-up)

Default Avatar75
Celeste
19 augustus 2017

Prima salon, prima service en fantastisch resultaat! Dank je, Manon. Een eindje rijden voor mij, maar dat heb ik er graag voor over. En nu moed verzamelen (en sparen) om ook lippen te doen binnenkort 😉

Default Avatar75
Clara
28 juli 2017

Prettige uitleg, luistert goed naar de klant, levert keurig werk. Speciaal vanuit Limburg naar Haarlem gereden, om de natuurlijke wijze waarop wenkbrauwen worden aangebracht. Hulde voor het resultaat!

Default Avatar75
Saskia van D.
6 juli 2017

In een verzorgde zaak vriendelijk ontvangen. Na onderling overleg over mijn wensen en het intekenen van de wenkbrauwen ging Manon vakkundig en uiterst precies te werk terwijl ik ontspannen op de stoel lag. Meerdere controle momenten om het precies zo te krijgen als gewenst. Een aangename ervaring met een fantastisch resultaat. Happy!

Default Avatar75
Nicole E.
4 juli 2017

Bedankt, ik vond het spannend om na al die jaren tekenen mijn wenkbrauwen permanent te laten zetten. En dan ook nog eens een andere vorm. Maar jeetje wat goed en prachtig gedaan. Ze passen echt bij mij. En ook niet onbelangrijk, alle dames even vriendelijk en super correct. Keep it up. Dank! dank

Default Avatar75
Kee A.
30 juni 2017

Kee Arts

Prettige, rustige werkwijze met aandacht voor de wens van de klant. Manon, je werd bij Douglas op de grote markt gecomplimenteerd!

Default Avatar75
Saskia
16 juni 2017

Super professioneel en waanzinnig mooi resultaat.

Default Avatar75
Marijke
14 juni 2017

Vandaag eindelijk aangedurfd om voor permanente wenkbrauwen te gaan. Dankzij het perfectionisme en de vakkundigheid van Manon is het resultaat super geworden. Heel blij mee.

Default Avatar75
Mirjam
6 juni 2017

Nog even de puntjes op de i voor mijn wenkbrauwen.
Prachtig zijn ze geworden.
Dank je wel Manon.

Default Avatar75
Sylvaine
2 juni 2017

Vandaag PMU wenkbrauwen en lijntjes boven en onder laten zetten. Het was een hele zit maar het deed helemaal geen pijn en ik ben super blij met het resultaat!
Heel natuurlijk, precies zoals ik het in gedachten had. Dank je wel Manon!

Default Avatar75
Laura
29 mei 2017

Een prettige intake gehad met betrekking tot PMU voor mijn wenkbrauwen. Ik kijk erg uit naar 23 juni!

Default Avatar75
Jaqueline
27 mei 2017

Zoals eerder: top. Ik vond het heel fijn dat Manon meedacht over het oplossen van de roodheid van mijn oogleden na laseren elders. Deed me goed!

Default Avatar75
Abby
23 mei 2017

Gewoon weer heel mooi en goed gedaan door Manon. Zy neemt de tyd en geeft ook aandacht/zorg voor de koeling direct na de pmu-behandeling; ook niet onbelangeryk.

Default Avatar75
Marialette de H.
23 mei 2017

Hoewel de behandeling pijnlijker was dan ik had verwacht, ben ik zeer tevreden met de behandeling zelf. Het gebeurde in alle rust, er werd alle tijd voor genomen, en het oog voor finesse was bewonderenswaardig: ik werd naderhand nog teruggefloten naar de stoel voor een paar wenkbrauwharen die er bij getekend moesten worden om het resultaat te vervolmaken. Chapeau! Het verschil tussen Voor en Na is nu al hemelsbreed. Ik ben erg benieuwd hoe het uiteindelijk resultaat er uit zal zien, als alles gekalmeerd is.

Default Avatar75
Linda O.
23 mei 2017

Door mijn eigen toedoen ruim een half uur te laat op mijn eerste afspraak....
Gelukkig heel aardig ontvangen en professionele uitleg gekregen. Ik was best nerveus maar voelde me al snel in goede handen. Het resultaat is nu al prachtig...

Default Avatar75
Hanita
20 mei 2017

Vriendelijk en nette service en wederom een heel mooi resultaat!
Het kost mij wat moeite bij mijn ogen maar het resultaat is perfect en dat is wat telt!

Default Avatar75
Miriam
2 mei 2017

Manon heeft eerst een opzet gemaakt voor mn wenkbrauwen. Zag er meteen goed uit. Na foto's te hebben genomen en uitleg begon ze aan de behandeling.
Deze was vrijwel pijnloos. Ze legde alles prima uit. Het resultaat is prachtig.

Default Avatar75
Myrella S.
28 april 2017

Na jarenlang twijfelen heb ik gisteren wenkbrauwen laten zetten door Manon. Ik ben erg blij met het resultaat; dit had ik veel eerder moeten doen! Ontzettend bedankt 🙂

Default Avatar75
Henriette J.
6 april 2017

Henriette J

Heel goed. Vooraf duidelijke afspraken. Vriendelijke en professionele behandeling. Zeer zeker aan te bevelen voor vriendinnen en andere bekenden. Hartelijk dank Manon.

Default Avatar75
Elly
28 maart 2017

28-03-2017
Elly S

Vandaag mijn wenkbrauwen bij laten werken met permanente make-up. Weer erg goed gedaan!! Ben er heel blij mee. Meteen ook aangeraden bij iemand waarmee ik aan de praat raakte vanmiddag bij het winkelen???? Zij vond het er erg mooi uitzien.

Default Avatar75
Marieke
18 maart 2017

18-03-2017
Marieke K

Ben heel tevreden over mijn wenkbrauwen die ik heb laten doen , er word niet gehaast ereacties word echt de tijd voor je genomen zodat je tevreden de deur uit gaat

Default Avatar75
Jeanet
14 maart 2017

Jeanet E.

Super, super... heel mooi resultaat. Dit wilde ik al jaren en heb veel te lang gewacht... dank je wel Manon..

Default Avatar75
14 maart 2017

14-03-2017
Wilma P

Ik heb vandaag een touch up laten doen van mijn wenkbrauwen en ik moet zeggen: ik ben super tevreden! Manon is een ware kunstenares, ze is heel precies en gedreven, wil een goed resultaat. Dankzij haar heb ik weer een paar hele mooie wenkbrauwen! Heel veel dank Manon.

Default Avatar75
11 maart 2017

Fijn dat er aandacht aan mij besteed is om te kijken wat het beste bij mij past. Goede uitleg en Manon is duidelijk een perfectioniste in haar werk. Ben zeer tevreden en rij dan ook graag ruim 1 uur naar de salon voor een behandeling. Groeten Joke van 't

Default Avatar75
7 maart 2017

Ik ben weer heel blij met de permanente make up van mijn wenkbrauwen en lijntje onder mijn ogen. Elk jaar bij houden werkt echt prima !

Default Avatar75
2 maart 2017

02-03-2017
Angelique

Ik ben wederom weer zeer tevreden over Manon! Ik ben een gevalletje apart betreffende tranende ogen enzo. Maar Manon heeft een zeer rustgevende uitstraling en geeft dan ook duidelijk aan, als je pijn hebt of het eng vind, dan legt ze uit wat de bedoeling is en hoe het voelt. Nogmaals zeer kundig en geeft goed advies. Ik beveel haar iedereen aan!

Default Avatar75
22 februari 2017

22-02-2017
I. k.

Dankjewel Manon, voor de mooie wenkbrauwen en eyeliner. Je hebt het zo secuur en perfect gedaan. Ik ben er heel blij mee! Groet en tot over 4 weken, I.

Default Avatar75
Anne
10 februari 2017

Voor wie nog twijfelt of dit een goed, vertrouwd en deskundig adres is, kan ik iedereen overhalen terecht te komen bij Manon en haar team. Ik had weinig wenkbrauw meer en heel blond.
Ik heb het eerst 2 jaar niet aangedurfd, bang voor nare donkere strepen als wenkbrauwen. En nu, sinds november heb ik prachtig, natuurlijke wenkbrauwen en heeft mijn gezicht uitdrukking, ook zonder verdere make-up. Dus een groot compliment aan Manon voor haar vakwerk!
Er zijn al veel aanbevelingen in de reviews, dus dit is er weer eentje bij. Gewoon gaan en het wordt zonder meer mooier!! Dank Manon, voor je deskundigheid en rust waarmee je iemand mooier maakt!

Default Avatar75
Anita R.
10 februari 2017
Default Avatar75
Hille van D.
24 januari 2017

Bijzonder vriendelijk en vakkundig geholpen. Wenkbrauwen weer heel mooi bijgewerkt, kleur, vorm en volume uitstekend

Default Avatar75
Saskia
24 januari 2017

Door fileleed een half uur te laat. Dit was geen probleem. Prettige ontvangst. Niet alleen PMU maar gelijk ook een analyse van de huid. Ik heb een hele lastige, exceemachtige huid. Ik kreeg een goede uitleg en werden mogelijkheden besproken om de huid te verbeteren. Zonder het gevoel dat er "iets werd aangesmeerd". Erg prettig dus. En...erg blij met de PMU!

Default Avatar75
Marianne van G.
19 januari 2017

Manon laat eigenlijk body art zien met de strake, subtiele lijnen die ze met permanente make up zet, waardoor het heel natuurlijk lijkt.

Default Avatar75
Anja K.
16 januari 2017

Ik ben niet voor de spiegel weg te slaan! het ziet er nu al fantastisch uit. Ook de ontvangst was prima, tot de volgende keer

Default Avatar75
Tessa B.
11 januari 2017

Hele fijne afspraak gehad vandaag! Voor de tweede keer super vriendelijk geholpen en m'n wenkbrauwen zijn super! Ik zou iedereen beauty lounge aanraden! Bedankt Manon!

Default Avatar75
Jacqueline
11 januari 2017
Default Avatar75
Anahi
6 januari 2017

Kort, krachtig, duidelijk, helder maar het allerbelangrijkste: gevoel van vertrouwen

Default Avatar75
Marleen
5 januari 2017

Fijn dat er ruim de tijd wordt genomen en je goed luistert naar wensen en op-/ of aanmerkingen. Tot ziens in februari 🙂

Default Avatar75
Lidia
29 december 2016

Manon gaat zeer professioneel en nauwkeurig te werk. Ze stelde me echt op mijn gemak en gaat voor het allernooiste resultaat. Ben heel blij met mijn eyeliner onder en boven en strak ingetekende wenkbrauwen!

Default Avatar75
Carla van H.
21 december 2016

Prima, vriendelijke meisjes en Manon kijkt zeer kritisch naar het resultaat. Ze verbetert tot ze helemaal tevreden is en ze werkt snel maar secuur. Ik ben helemaal tevreden. Prettige Feestdagen! Vriendelijke groet, Carla

Default Avatar75
Marianne van K.
25 november 2016

Heerlijk kopje thee Lekker warm en sfeervol binnen Prachtige wenkbrauwen en eyeliner gekregen En een relaxte en gezellige middag gehad bij jullie! Kortom ik ben heel positief en enthousiast.

Default Avatar75
Penny
11 november 2016

Manon, zoals ik al zei; je hebt me fantastisch geholpen. Je nam m'n zenuwen weg zorgde ervoor dat de behandelingen nagenoeg pijnloos waren. M'n wenkbrauwen zien er super mooi uit! Thanks!

Default Avatar75
Tony van D.
11 november 2016

Ik ben erg blij met mijn permanente make up. Ik vind dat Manon het fantastisch heeft gedaan. Ik ben blij dat zij zelf de lat hoog legt een niet snel tevreden is. Ze gaf zelf aan dat ze mij nog een derde keer wilde zien om de puntjes op de i te zetten. Fantastisch!

Default Avatar75
Jacqueline B
5 november 2016

Voor de derde keer kwam ik voor het inkleuren van mijn lippen. De inzet van Manon was meer dan 100%. Wat ik erg fijn vind, is dat er een derde afspraak gemaakt werd dat deze zondermeer gemaakt werd, dus wat er op de site vermeld staat, wordt ook in de praktijk gebracht. Bijzonder fijn!

Default Avatar75
Sylvie T.
4 november 2016

Ben zeer tevreden over de vriendelijke ontvangst en vakkundige wijze waarop Manon mijn wenkbrauwen met de hairstroke techniek heeft vormgegeven en ingekleurd.

Default Avatar75
Finesse S.
2 november 2016

afspraak was prima, deed geen pijn, goede instructie meegekregen, lekker stil op de stoel gelegen het enig wat ik hoorde waren de apparaten die werden gebruikt. Manon werkte volgens mij stug door en dat hoorde ik af en toe. nu afwachten de komende dagen 🙂

Default Avatar75
Marjan Cl.
28 oktober 2016

Manon is heel professioneel in haar werk. Ik ben super tevreden over mijn permanente make-up. Klantvriendelijk, goed bereikbaar.

Default Avatar75
Marie-Jose
3 oktober 2016

ik ben zo blij dat ik het heb laten doen. ik had steeds meer problemen met oogpotloodjes dat mijn ogen traande dik werden en branderig aanvoelden. Ik heb er absoluut geen spijt van het is af en toe gevoelig maar wie mooi wil zijn moet pijn lijden. het ziet er heel mooi natuurlijk uit, geweldig hoe ze zo een mooi klein lijntje kunnen maken.

Default Avatar75
Stella
29 september 2016

Buiten dat je weet en voelt dat je in goede handen bent, is het resultaat ook nog eens heel mooi en natuurlijk. Er wordt echt aandacht besteed aan een voor de klant optimaal resultaat. Heel fijn!

Default Avatar75
Claudia V.
16 september 2016

Ik ging eigenlijk alleen voor het bijwerken van de wenkbrauwen, maar ben toch weer voor een nieuwe set gegaan, en dat was achteraf na het zien van het eerste resultaat toch nodig, ik zie duidelijk verschil en ondanks dat het nog niet helemaal af is, ben ik er al helemaal content mee, Manon doet het echt supermooi! Kijk al uit naar mijn tweede afspraak .

Default Avatar75
Pauline T.
5 september 2016

Na 5 jaar Alopecia Universalis te hebben, toch de keuze gemaakt om wenkbrauwen te laten zetten d.m.v. PMU. De tekst die op de site staat van Beauty Lounge "had ik het maar eerder laten doen", klopt volledig voor de 100%!!! Het is zo vakkundig geplaatst, dat 't echt mooi en natuurlijk overkomt voor iemand die geen wenkbrauwen heeft. De schaduwen en hairstrokes zijn prachtig na 2 behandelingen, wauw. Ik hoop er lang plezier ervan te hebben en kan Beauty Lounge echt iedereen aanraden, van het gemak ben ik nu al erg te spreken :-)!!!

05-09-2016 Plien

Default Avatar75
Margot B.
30 augustus 2016

Afspraak verliep heel goed, niet overspoeld door onnodige info en als ik wat vroeg kreeg ik daar duidelijk antwoord op. Het scheelde al wat dat ik van tevoren de meeste info al had doorgenomen Verder geen gemaakte vriendelijkheid. Heel positief dus naar mijn idee. Verder heel tevreden met mijn nieuwe wenkbrauwen zien er heel mooi en echt uit.

Default Avatar75
Gerrie V.
29 augustus 2016

Goede morgen Manon,

Graag zou ik informatie willen over een 3 D tepel tatoage.
Wat is de prijs daarvan?
Hoor het graag van je.

Vriendelijke groet.
Gerrie

Default Avatar75
Claudine K.
18 augustus 2016

Er werd goed de tijd voor me genomen. Pas begonnen met tatoeëren nadat ik tevreden was met de vorm van mijn wenkbrauwen. En het resultaat is nu na de 1ste behandeling al heel mooi.
Claudine

Default Avatar75
Tony van D.
9 augustus 2016

Ik heb goede informatie gekregen.
Komt zeer professioneel over.
Vriendelijke ontvangst. Keurig op tijd.
Kortom: ik heb er vertrouwen in en zin de behandeling.

Default Avatar75
Jaqueline B.
28 juli 2016

Ik vond mijn eyeliner op het bovenooglid iets te dun na de eerste behandeling. Zoals op de website ook vermeld staat, werd deze zonder problemen iets breder gemaakt, dit vind ik echte service zoals vooraf beloofd. De behandeling was iets pijnlijker dan de eerste, maar met doperwtjes uit de diepvries was de pijn na afloop weg. Daarna helemaal geen last meer!.

Default Avatar75
Wendy P.
22 juli 2016

Fijn dat je de wenkbrauwen even voor me getekend hebt, zo heb ik echt kunnen zien hoe mooi het gaat worden!

Default Avatar75
Joyce Baas
20 juli 2016

Prachtige wenkbrauwen gekregen en het lijntje boven m'n ogen wat dikker gemaakt, super!

Default Avatar75
Marga K.
8 juli 2016

Zeer tevreden met mijn nieuwe wenkbrauwen. Ook met de afspraak. Prettige omgeving, vriendelijk ontvangst.

Default Avatar75
Monique S
21 juni 2016

Vanavond voor de nabehandeling van mijn permanente makeup geweest.
Ik was al erg tevrden maar Manon heeft de puntjes nog even op de i gezet en nu zijn mijn wenkbrauwen nog mooier en sprekender!
Kortom, ik ben erg tevreden!

Default Avatar75
Anneke M.
23 mei 2016

Top! Altijd een hartelijke ontvangst. Ik kwam voor de permanente make-up (wenkbrauwen) en het resultaat is werkelijk fantastisch. Niet van echt te onderscheiden en dat oogst veel complimenten in mijn omgeving. Al meerdere vriendinnen hebben nu ook permanente make-up van Manon. Ik kan haar bij iedereen van harte aanbevelen.

Default Avatar75
Marloes van O.
18 mei 2016

Helemaal blij mee! Door Manon mijn wenkbrauwen laten doen, super! Niet alleen heel aardig, maar ook meer dan secuur en netjes in haar werk. Zeker met permanente make-up belangrijk en heel fijn om te merken, dat geeft vertrouwen! Tot de volgende keer!

Default Avatar75
Iny J.
18 mei 2016
Default Avatar75
Carolien O
17 mei 2016

Vandaag de puntjes op de I de laatste bijwerkingen van mijn nieuwe wenkbrauwen, het resultaat is heel mooi geworden, ben er heel blij mee. Veel dank Manon!!

Default Avatar75
Brigitte W
16 mei 2016

ondanks dat ik niet helemaal kan krijgen wat ik graag zou willen, alle lof voor Manon die geduldig en professioneel met mijn (te hoge) verwachtingen omging.

Default Avatar75
Martina F.
12 mei 2016

Martina Frysová
Na een eerdere slechte wenkbrauwen PMU plaatsing ging ik op zoek naar een echte professional.Na veel recensies te hebben gelezen kwam ik terecht bij Manon.Eerst kreeg ik een intake-gesprek zodat ik wist wat de mogelijkheden waren.Je voelt direct bij het eerste contact op het juiste adres te zijn aangekomen.Als volgt heb ik een aantal laserbehandelingen ondergegaan om het mislukte PMU te laten verwijderen.In April afspraak gemaakt bij Manon om mijn nieuwe wenkbrauwen PMU te laten zetten.
Er wordt heel goed naar je geluisterd en de tijd voor je genomen.
Sinds de behandeling heb ik weer een sprekend gezicht en mijn zelfvertrouwen terug.Het ziet er heel natuurlijk uit.Mijn wenkbrauwen zijn niet van echt te onderscheiden.Zo prachtig resultaat had ik zelf niet durven dromen.Ik krijg alleen positieve reacties uit mijn omgeving.
Manon is echt geweldig,een van de beste.Ze is perfectionistisch en doet haar werk echt met hart en ziel!
Ik waardeer haar professionaliteit,goede advies en deskundige hand enorm.
Gisteren de 2e behandeling gehad.Zeer mooi gedaan!Hele fijne lijntjes,devorm is heel mooi en de kleur is mooi aangepast aan het geheel.Eindelijk echt mooie wenkbrauwen!Ik ben heel blij dat ik bij Manon terecht ben gekomen en besloten heb om bij haar te laten zetten.Ik kan er echt over zeggen dat je bij Manon in zeer goede handen bent.
Lieve Manon,
Ik weet niet hoe ik je moet bedanken voor het redden van mijn gezicht na mijn mislukte PMU ervaring.
Nog zeer veel succes gewenst en heel veel plezier met je werk!
Groetjes

Default Avatar75
Margreet
3 mei 2016

Goed advies, en op een prettige manier gegeven. Heel ontspannen behandeling, duidelijk door een ervaren en kundige specialiste gegeven. Mooie lounge, fijn personeel

Default Avatar75
Carolien O
22 april 2016

Ik was de eerste keer een beetje over mijn toeren mbt het resultaat. Het was me toch te donker. Manon heeft dat heel goed opgepakt en vandaag samen weer een mooie wenkbrauw gezet, met de aanpassingen.
Dus heel fijn en betrokken. Maar dat vond ik ook al eerder aan de telefoon.
Nu hebben we nog een derde afspraak staan om te kijken hoe het over een week of drie is dat vind ik erg prettig! Dank!!

Default Avatar75
Tina Pauw.
Tina Pauw.
15 april 2016

Ik was erg nerveus voor mij eerste afspraak om mijn wenkbrauwen te laten tatoeëren, maar ik werd ontzettend gerustgesteld. Ik kreeg meteen wat advies over mijn huid en kom dus ook terug voor een gezichtsafspraak. Zeker nu ik de voor en na foto's heb gezien ben ik zo blij met mijn nieuwe wenkbrauwen!!

Default Avatar75
Susan van der G
25 maart 2016

Super realistische wenkbrauwen laten zetten bij Manon. Ik ben er echt meer dan blij mee, en ben nu zelfs een stuk minder onzeker geworden. Ik zou haar daarom ook zeker bij andere mensen aanbevelen.

Default Avatar75
Angelique D.
11 maart 2016

Goed verlopen ondanks dat ik zelf heftig reageer op de behandeling, hoofdpijn, spanning, tranen. Maar manon bleef professioneel en geruststellend. En super kundig!!!! Liet zich Door mijn reacries niet beïnvloeden. Top.

Default Avatar75
Elise V.
8 maart 2016

Super tevreden over de deskundigheid van Manon!!!!!
Wenkbrauwen en ooglijntje zijn keurig, ik ben zeer tevreden en krijg veel complimenten dat het er zo natuurlijk uitziet. Ook de nabehandelingen zijn met zorg gedaan en Manon neemt echt de tijd om het keurig af te werken. Top !!!! Bedankt Manon.

Groetjes,
Elise Venema

Default Avatar75
Nicole
4 maart 2016

Ik vind dat er uitstekend naar je wordt geluisterd en gekeken,de sfeer is professioneel doch vriendelijk en afspraken gaan perfect op tijd,kortom een zaak om trots op te zijn.Ik ben blij dat mijn zoektocht naar een adres voor pmu mij hier heeft gebracht .Vriendelijke groet,Nicole.

Default Avatar75
Anneleen
20 februari 2016
Default Avatar75
Anneke
18 juni 2015

Mijn nieuwe wenkbrauwen zijn super en ik krijg er veel complimenten over. Ik ben er weer reuze blij mee.

Hartelijke groet, Anneke

Default Avatar75
Hanita van der M.
16 juni 2015

Ik was best huiverig voor het aanbrengen van permanente make-up. Het is toch iets wat je niet zomaar even doet want het bepaald voor langere tijd je gezichtsuitdrukking voor een groot deel. Ik heb dan ook bij het intake gesprek aangegeven dat ik liever voorzichtig will beginnen.
Achteraf was dat niet nodig want Manon en haar team werken altijd zo en kijken heel goed naar je huidtype, haarkleur, oogkleur en luisteren naar je wensen.
Het is perfect gedaan en lijkt zo natuurlijk dat mijn omgeving het helemaal niet door heeft. Pas als ik zeg dat het permanente make-up is kijken ze me aan en kunnen ze het niet geloven omdat het zo mooi gedaan is. Superblij mee! Ik kan Beauty lounge en Manon en haar team aan iedereen aanraden!

Default Avatar75
Annelies
8 juni 2015

Manon is echt geweldig goed in haar werk. Aantal jaren geleden heeft ze m'n wenkbrauwen gedaan waar ik zeer tevreden over was en nu permanente make-up lippen.
Het waren totaal 3 behandelingen voor permanente make-up lippen.
Bij de 1e behandeling was ik vergeten de voedingssupplement Lysine te slikken.
Dit is alleen echt noodzakelijk bij het hebben van zo nu een dan een koortslip of anders gezegd het herpes simplex virus.
Doordat ik me niet goed had voorbereid op de 1e behandeling kreeg ik daar last van.
Bij de 2e en 3e behandeling had ik me wel goed voorbereid en totaal geen last.
Over het resultaat ben ik wederom uiterst tevreden.

Default Avatar75
Susan
20 mei 2015

Ik ben echt superblij met mijn wenkbrauwen! Manon werkt heel erg precies. Ze heeft ook heel goed aangevoeld hoe ik het graag wilde hebben.

Default Avatar75
Jose J.
3 april 2015

Tada.... Resultaat van vandaag! Manon is één van de beste. Ze is super perfectionistisch , precies zoals ik ook ben. Zeker aan te raden!

Default Avatar
Cecille
30 maart 2015

Manon, Ik ben zeer tevreden met mijn nieuwe wenkbrauwen ! En mijn man ook [niet onbelangrijk]. Na 1 week zien ze er uit alsof het zo hoort en niet anders.

Default Avatar75
Ans
30 maart 2015

Na enige tijd getwijfeld te hebben eindelijk een afspraak gemaakt om permanente eyeliner boven en onder te laten zetten.
Door de manier van doen gaf Manon mij vertrouwen dat het mooi zou worden en inderdaad het resultaat mag er zijn! De lijntjes zijn precies goed, niet te opvallend. Later heb ik ook mijn wenkbrauwen laten doen.
Het geheel is heel natuurlijk en ik ben er erg blij mee.
Ans

Default Avatar75
Gita Schoen
5 maart 2015

Vandaag permanente make-up voor mijn Wenkbrouwen laten doen bij Manon van de Beauty Lounge in Haarlem. Helemaal geweldig ben super tevreden. Manon je bent de beste en een topper van mij een dikke 9.5 vertrouw mijn gezicht alleen aan jou toe . Gr. Gita Schoen Haarlem

Default Avatar75
Michelle Machielsen
1 maart 2015

Omdat ik ‘s ochtends veel tijd kwijt was met het zetten van eyeliner wilde ik graag permanente make-up.
Om die reden ben ik naar Beautylounge gegaan. Aldaar kreeg ik eerst een intake-gesprek zodat ik wist wat de mogelijkheden waren. Dat zijn er nogal wat. Ik wilde graag een natuurlijke look, waarbij mijn ogen beter uitkwamen.
Omdat de ogen vrij gevoelig zijn werd er bij mij eerst verdoving crème die ik zelf mee heb genomen aangebracht. Daarna heeft Manon van Beautylounge de eyeliner boven en onder mijn ogen bij mij gezet. Dit gebeurde heel nauwkeurig. Omdat mijn ogen net na de behandeling lichtelijk opgezwollen waren en de inkt nog bovenop de huid lag vond ik het moeilijk in te schatten hoe mijn ogen er uiteindelijk uit zouden gaan zien. Een dag later was de zwelling echter weggetrokken en na enkele dagen werden de lijntjes een stuk lichter en natuurlijker. Een maand na de eerste behandeling volgt er nog een vervolgbehandeling. Bij de tweede behandeling werd de vorm van de lijntjes en de kleur aangepast. Hierna zag ik pas het uiteindelijke resultaat. Ik ben erg blij met mijn eyeliner. Het ziet er heel natuurlijk uit en bespaart mijn veel tijd in de ochtend.
Omdat ik zo tevreden ben met mijn eyeliner heb ik vervolgens ook permanente make-up laten zetten bij mijn wenkbrauwen. Het is niet zo dat ik geen wenkbrauwen heb, maar mijn wenkbrauwen waren niet helemaal gelijk. Manon heeft goed naar de vorm en de kleur van mijn wenkbrauwen gekeken en vervolgens mijn wenkbrauwen op een natuurlijke wijze opgevuld. Ook nu ben ik erg tevreden met het resultaat. Het ziet er heel natuurlijk uit. Ik krijg positieve reacties uit mijn omgeving. Vriendinnen vragen mij waar ik deze behandelingen heb laten doen en dan raad ik ze Beautylounge aan.

Groetjes Michelle Machielsen

Default Avatar75
Tjitske
1 juli 2014

Na lang twijfelen heb ik toch gekozen voor permanente make-up voor mijn wenkbrauwen. Omdat het toch om je wenkbrauwen gaat wilde ik zeker weten dat ik de juiste salon koos. Ik heb Beauty Lounge gekozen omdat Manon al 18 jaar ervaring heeft met PMU. Bovendien stond er een filmpje op de website. Dit gaf van te voren een veilig en vertrouwd gevoel. Eenmaal bij Manon nam ze de tijd om de juiste kleur en vorm te vinden, totdat ik er helemaal tevreden mee was. Heel fijn 🙂 Omdat ik een vrij dunne huid heb moest ik twee keer terug komen. Ik ben echt heel tevreden met het resultaat, en over beauty lounge. Er wordt heel goed naar je geluisterd en de tijd voor je genomen. Echt een aanrader! ” Groet, Tjitske

Default Avatar75
Ans
1 maart 2014

Na enige tijd getwijfeld te hebben eindelijk een afspraak gemaakt om permanente eyeliner boven en onder te laten zetten.
Door de manier van doen gaf Manon mij vertrouwen dat het mooi zou worden en inderdaad het resultaat mag er zijn! De lijntjes zijn precies goed, niet te opvallend. Later heb ik ook mijn wenkbrauwen laten doen.
Het geheel is heel natuurlijk en ik ben er erg blij mee.
Ans

Default Avatar75
Hilda
1 oktober 2013

Lieve Manon, ik ben donderdag bij je geweest. Ik wilde alleen even laten weten hoe blij ik met je ben! Je hebt mijn wenkbrauwen zo mooi gedaan! Geweldig! Ik zie je vr.3okt....liefs Hilda

Default Avatar75
Anoniem
10 september 2013

Ik ben super tevreden over mijn wenkbrauwen met permanente make-up, gezet door Manon. Het ziet er super natuurlijk uit, mooie kleur, hele fijne lijntjes, super service, klantvriendelijk, kort om helemaal top! Ik ben blij dat ik dit heb laten doen en kan het iedereen aanraden!

Default Avatar75
Gerda Koeman
20 augustus 2013

Hallo Manon,
Hierbij wil ik laten weten ontzettend blij te zijn met mijn nieuwe wenkbrauwen.
Professioneel gedaan heel mooi en echt een prachtige uitstraling. Ga het zeker aanraden.
Er wordt met vakmanschap en enthousiasme gewerkt. Elke morgen wakker worden met
een mooie oogopslag heerlijk. Nogmaals bedankt je bent een kanjer.

Vriendelijke groet,
Gerda Koeman

Default Avatar75
Cecille
2 mei 2013

Manon, Ik ben zeer tevreden met mijn nieuwe wenkbrauwen ! En mijn man ook [niet onbelangrijk]. Na 1 week zien ze er uit alsof het zo hoort en niet anders.

Default Avatar75
Michelle Machielsen
30 maart 2013

Omdat ik ‘s ochtends veel tijd kwijt was met het zetten van eyeliner wilde ik graag permanente make-up.
Om die reden ben ik naar Beautylounge gegaan. Aldaar kreeg ik eerst een intake-gesprek zodat ik wist wat de mogelijkheden waren. Dat zijn er nogal wat. Ik wilde graag een natuurlijke look, waarbij mijn ogen beter uitkwamen.
Omdat de ogen vrij gevoelig zijn werd er bij mij eerst verdovingscreme aangebracht. Daarna heeft Manon van Beautylounge de eyeliner boven en onder mijn ogen bij mij gezet. Dit gebeurde heel nauwkeurig. Omdat mijn ogen net na de behandeling lichtelijk opgezwollen waren en de inkt nog bovenop de huid lag vond ik het moeilijk in te schatten hoe mijn ogen er uiteindelijk uit zouden gaan zien. Een dag later was de zwelling echter weggetrokken en na enkele dagen werden de lijntjes een stuk lichter en natuurlijker. Een maand na de eerste behandeling volgt er nog een vervolgbehandeling. Bij de tweede behandeling werd de vorm van de lijntjes en de kleur aangepast. Hierna zag ik pas het uiteindelijke resultaat. Ik ben erg blij met mijn eyeliner. Het ziet er heel natuurlijk uit en bespaart mijn veel tijd in de ochtend.
Omdat ik zo tevreden ben met mijn eyeliner heb ik vervolgens ook permanente make-up laten zetten bij mijn wenkbrauwen. Het is niet zo dat ik geen wenkbrauwen heb, maar mijn wenkbrauwen waren niet helemaal gelijk. Manon heeft goed naar de vorm en de kleur van mijn wenkbrauwen gekeken en vervolgens mijn wenkbrauwen op een natuurlijke wijze opgevuld. Ook nu ben ik erg tevreden met het resultaat. Het ziet er heel natuurlijk uit. Ik krijg positieve reacties uit mijn omgeving. Vriendinnen vragen mij waar ik deze behandelingen heb laten doen en dan raad ik ze Beautylounge aan.

Groetjes Michelle Machielsen

Default Avatar75
Margaux
27 juli 2012

Hi Manon
Hierbij wil ik je nog even laten weten dat ik echt HEEL erg blij ben met mijn wenkbrauwen!!!Je hebt ze echt zo mooi gemaakt dat ik spontaan complimenten krijgt dat ik er goed uit zie. En dan worden ze nog mooier de komende dagen.Super bedankt en ik kom zeker nog een keertje bij je terug na mijn vakantie.
Groetjes Margaux