Alopecia Areata Haarlem Beauty Lounge.

ALOPECIA AREATA BEHANDELING:
Wil je ook kale plekken op het hoofd of haaruitval van je wenkbrauwen camoufleren?

Alopecia Areata of plotseling haarverlies

Alopecia Areata, plotseling haaruitval of kale plekken op het hoofd kunnen je zo maar overkomen. Natuurlijk is het verschrikkelijk als je ’s morgens wakker wordt, een kale plek op je hoofd ziet en losse plukken haar in je bed.  Heb je bijvoorbeeld een medische behandeling ondergaan, gebruik je zware medicijnen of heb je een chemotherapie gevolgd, dan kan het gebeuren dat je ineens veel haar verliest. Gelukkig kan ik je helpen met medische camouflage om de kale plekken op je hoofd, kale plekken in je wenkbrauwen of andere lichaamsgebieden met natuurlijke pigmentatie te camoufleren.

Alopecia Areata behandeling met medische tatoeage

Bij alopecia  ontstaan er vaak kale plekken op het hoofd, maar ook in de wenkbrauwen of andere lichaamsplekken. Dit is een emotioneel en moeilijk acceptatie proces. Bedenk dan dat ik je hiermee kan helpen door de aangetaste (hoofd)huid met medische tatoeage op natuurlijke wijze te camoufleren. Deze vorm van permanente make-up is toepasbaar op vrijwel alle plaatsen en daarmee kan ik je (tijdelijk) probleem oplossen.

Haaruitval wenkbrauwen

Heb je haaruitval van je wenkbrauwen of kale plekjes, kijk dan bij permanente make-up wenkbrauwen, zodat ik deze heel mooi bij kan werken. Zo voel jij je weer op en top vrouw en heeft jouw gezicht weer een sprekende oogopslag.

Alopecia areata camoufleren met medische pigmentatie

Een alopecia areata behandeling door de PMU specialist wordt gedaan:

  • Bij mensen met een auto-immuunziekte zoals alopecia areata
  • Bij (tijdelijk) haarverlies of sterk dunner wordend haar
  • Bij kale plekken op het hoofd
  • Bij kale plekken in de wenkbrauwen
  • Bij haarverlies op andere plekken
  • Bij mensen die een chemobehandeling hebben ondergaan

Permanente make-up is toepasbaar op vrijwel alle plaatsen en daarmee kan ik je haarverlies heel goed camoufleren. Een medische tatoeage op je ogen, je hoofd of je wenkbrauwen laten je ogen weer stralen!

Alopecia areata behandeling en vergoeding

In bepaalde gevallen wordt een alopecia areata behandeling volledig of gedeeltelijk vergoed door je verzekering. Om hier zekerheid over te krijgen kun je dit dus het beste even navragen.

Een alopecia areata behandeling met medische pigmentatie kan het verschil maken.

Wil je meer informatie over een alopecia areata behandeling en wat ik hierin voor jou kan betekenen? Je kunt met een gerust hart bij mij in de stoel plaatsnemen. Vul hieronder je gegevens in en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op of bel mij op 023-5254756. Je kan ook de oranje “boek online” button gebruiken.

    Ik ga akkoord met de Algemene voorwaarden