Permanente make-up voor de LIPPEN? Bekijk de mogelijkheden.

Droom jij ook van lippen die jouw mond laten lachen?

Permanente make-up voor een mooie lipcontour, full lips of meer kleur.

Als specialist in permanente make-up voor de lippen, kan jij ook met een stralende lach weer gelukkig zijn met je mond. Afhankelijk van je wensen kan ik oneffenheden bijwerken, je lipcontouren accentueren, optisch vollere lippen creëren of de Asymmetrie van je lip camoufleren. Elke behandeling wordt volledig op de vorm en huidskleur van jouw gezicht afgestemd.

Afhankelijk van je behoefte, probleem of wensen, zijn er diverse mogelijkheden om met een natuurlijk look ene fantastisch resultaat te behalen.

Manon-Wolbink-permanente-make-up-specialist-199x300

Permanente make-up lippen: wat zijn jouw wensen?

Met de mogelijkheden die permanente make-up voor de mond kan bieden, wordt voor de behandeling eerst de gewenste aanpassing op de lippen getekend. Je hebt dan gelijk een goede indruk hoe het resultaat er uit komt te zien.

Voor wie?

Permanente make-up lippen is voor mensen die:

  • Die dagelijks lipliner gebruiken, maar dit subtieler willen
  • Hun smalle lippen graag voller willen laten lijken
  • Hun hazenlip (schisis) willen laten corrigeren
  • Een asymmetrische mond hebben
  • Hele licht gekleurde lippen hebben
  • Last hebben van lippenstift die uitloopt in de rimpeltjes
  • Littekens willen camoufleren

“Permanente make-up lippen geeft net de juiste verbetering”

Lippen uitschaduwen

Bij lippen uitschaduwen worden ze gedeeltelijk ingekleurd. Met een lipliner die naar binnen uit geschaduwd is, kan optisch een vollere mond worden gecreëerd.  De lijn wordt dan zachter en minder strak en krijgt een ronder aanzien.

Full lips

Bij full lips worden de lippen volledig ingekleurd, wat zorgt voor mooie volle lippen. Dit kan met een meer uitgesproken kleur, zodat de illusie wordt gecreëerd dat u lippenstift draagt. Permanente make-up voor de lippen kan ook met een zachte kleur, zodat de lippen op een natuurlijke manier meer teint krijgen. Vaak doe ik dit bij mensen met bleke lippen, waarbij de overgang tussen de lip en de huid eromheen nauwelijks waarneembaar is. Door een zachte kleur op de lip aan te brengen, worden deze op een natuurlijke manier duidelijker en lijkt de mond groter.

Vrijwel pijnloze behandeling

Het aanbrengen van permanente make-up lippen is door het gebruik van verdovende zalf een vrijwel pijnloze behandeling. De behandeling bestaat uit drie sessies. Voor de behandeling teken ik eerst de gewenste aanpassingen op de mond en lippen, zodat je precies ziet hoe het uiteindelijke resultaat wordt. Door het gefaseerd aanbrengen van de pigmentlagen, creëer ik het mooiste resultaat.

Real life story

Misschien kijk je ervan op, maar ook mannen laten PMU zetten. Zo kwam Rolf bij mij in de salon. Als kind was hij geopereerd aan schisis (hazenlip) en het lijntje op zijn bovenlip sloot in het midden niet goed aan. Van zijn vriendin hoorde hij dat ik hem daarmee kon helpen. Met de juiste pigmentkleuren heb ik een correctie op zijn lip aangebracht. Zijn vriendin vertelde me dat bijna niemand meer ziet dat hij een hazenlip heeft gehad.

Lees ervaringen voor veel meer persoonlijke verhalen over permanente make-up.

Door gebruik van verdovende zalf wordt de behandeling vrijwel pijnloos!

Al mijn permanente make-up lipbehandelingen bestaan uit drie sessies. Door het gefaseerd aanbrengen van de pigmentlagen creëer ik het mooiste resultaat. Natuurlijk gebruik ik een verdovende crème, zodat de behandeling nagenoeg pijnloos is.

Belangrijke info!

Heb je ooit last gehad van een koortslip, ook al is het ver in het verleden, dan is het zeer aan te raden om voorzorgmaatregelen te nemen, zodat het virus weinig kans krijgt om eruit te komen. Bij vraag en antwoord kun je zien wat voor maatregelen je kunt nemen…

Jij wilt het beste voor je lippen?

Door de vele trainingen in het binnen- en buiteland die ik volg, blijf ik bij op mijn vakgebied. Gezien mijn oprechte interesse in mensen en klantwensen krijgen mijn klanten veel persoonlijke aandacht. Daarbij werk ik alleen met de beste kwaliteitsproducten. Ik zie het als mijn missie om met de mogelijkheden van permanente make-up mensen weer tevreden over zichzelf te laten voelen. Daarbij geeft het mij veel voldoening als een klant weer stralend en vol zelfvertrouwen mijn make-up studio weer verlaat.

PMU Lippen

Zet de stap naar permanente make-up

Nog twijfels? Maak gratis kennis met permanente make-up tijdens een intakegesprek. ( 15 minuten )
Bel vandaag nog: 023-525 4756 Of gebruik de oranje “boek online button”. De kans is groot dat je zegt: “Permanente make-up? Had ik het maar eerder gedaan!”

    Ik ga akkoord met de Algemene voorwaarden