Wenkbrauwen permanente make up

Permanente make up wenkbrauwen is he-le-maal hot!permanente make up wenkbrauwen. Amsterdam Haarlem alkmaar ogen

Permanente make up wenkbrauwen is een veelgevraagde behandeling in onze make-up studio in Haarlem. Wenkbrauwspecialist Manon Wolbink heeft het dan ook razend druk met het zetten van permanente wenkbrauwen voor een mooie en natuurlijke oogopslag.

Je hebt het wellicht zelf ook wel eens meegemaakt dat je je eigen wenkbrauwen wilt bijwerken, maar dat je er net te veel haartjes tussenuit trekt en de wenkbrauw gaten vertoond of niet mooi gelijk loopt met de andere. Vaak probeer je er dan nog iets van te maken, maar eigenlijk is het al te laat. Het kan ook zijn dat je überhaupt niet bent gezegend met volle wenkbrauwen of dat je in je jongere jaren te vaak zelf hebt geëpileerd, waardoor de haartjes uiteindelijk niet meer terug groeien. Oh jee, wat nu?

Zijn permanente wenkbrauwen iets voor jou?

Wie wil er nou geen perfecte wenkbrauwen? Voor iedereen zijn mooie en perfecte wenkbrauwen anders, vol dik, borstelig of juist dun en strak van vorm. Net wat je zelf het mooiste vindt. Wenkbrauwen geven karakter aan je gezicht en een bepaalde uitstraling die tekenend is voor je gezichtsuitdrukking. Indien je je wenkbrauwen niet goed of te veel epileert, zal dit vaak duidelijk te zien zijn en ben je niet blij met het resultaat. Gelukkig kunnen permanente wenkbrauwen met een verfijnde 3D techniek uitkomst geven.

Hoe wordt permanente wenkbrauwen make-up gedaan?

Met een haarfijn naaldje wordt een huidvriendelijk pigment in de vorm van haartjes in de bovenste huidlagen aangebracht. Permanente make-up wenkbrauwen lijkt wel op tatoeëren, maar wordt minder diep in de huid geplaatst en blijft daardoor niet een mensenleven lang zitten. Gemiddeld blijft permanente make-up ongeveer 4 jaar zitten. Het mooiste resultaat behoudt je wel als je de kleur elk jaar eventjes opfrist met een touch-up behandeling.

Wenkbrauwspecialist Manon Wolbink zet niet alleen perfecte wenkbrauwen, maar je kunt in haar make-up studio ook terecht voor permanente eyeliner

De voordelen van permanente wenkbrauwen

  • Het bespaart je veel tijd in je dagelijkse routine van wenkbrauwen bijwerken
  • Je hebt de hele dag de perfecte look zoals jij het wilt
  • Je wenkbrauwen krijgen weer de kans om perfect terug te groeien
  • Je wenkbrauwen zijn altijd in vorm gedurende de hele dag
  • Het verhoogt je zelfvertrouwen

Wat kan ik verwachten van het resultaat?

Met de kennis en ervaring van de PMU specialist weet je zeker dat je altijd het gewenste resultaat krijgt. Manon Wolbink is een perfectionist en gaat door totdat jij voor 100% tevreden bent.

Meer weten hoe een behandeling in zijn werk gaat? Lees dan verder op permanente make-up behandeling.

Wil je weten of permanente make up wenkbrauwen wat voor jouw is, en hoe het je staat?

Bel 023-5254756 of mail voor een gratis intake gesprek!

permanente make up specialst pmu deskundige beste permanente make up van nederland