Permante Make-up Ogen

Permanente make-up OGEN? Kies dé PMU specialist.

Wil jij dat jouw ogen echte blikvangers zijn? Laat ze opvallen met pmu voor de ogen.

Stralend Mooi! Met permanente make-up voor de ogen

De ogen zijn de blikvangers van het gezicht. Eyeliner is de gemakkelijkste manier om de schoonheid van de ogen eruit te laten springen. Wil je een subtiel en natuurlijk resultaat of juist een wat meer nadrukkelijk resultaat? Alles is mogelijk! Je hebt de volledige controle over je permanente Eyeliner behandeling.

Jouw ogen wil ik laten opvallen, niet de make-up. Ik bekijk kritisch de vorm van jouw ogen en de oogopslag. Dan worden de mogelijkheden besproken voor een verbluffend resultaat. Ik breng permanente make-up voor de ogen aan in een kleur die perfect combineert met de kleur van jouw huid en iris. Door mij aangebrachte eyeliner laat je stralen en geeft je een prachtige natuurlijke expressie.

Permanente make up ogen lippen wenkbrauwen Manon Wolbink. Haarlem amsterdam

Voor wie?

Permanente make-up voor ogen is voor mensen die:

  • Moeite hebben om de juiste oog make-up te vinden die de hele dag goed blijft zitten zonder uit te lopen
  • Weinig wimper haartjes hebben, door pmu lijkt de wimperinplant dikker en voller
  • Hooikoorts of tranende ogen hebben (je make-up blijft gegarandeerd zitten)
  • Fanatiek sporten en ook tijdens zwembad- en saunabezoek er geweldig uit willen zien
  • Een chemokuur moeten ondergaan (permanente make-up zorgt voor behoud van expressie)
  • Allergisch zijn voor make-up, ik maak uitsluitend gebruik van hypoallergene pigmenten

Een kleine verandering en toch een wereld van verschil! Laat je ogen spreken met permanente make-up. Dát is het resultaat waar je bij mij gegarandeerd op kan rekenen.

De mogelijkheden op een rijtje:

Infralash eyeliner

Het mooie van een permanente eyeliner is dat je er een heel subtiele en natuurlijke uitstraling mee kunt bereiken. Het hoeft er niet echt als een eyeliner uit te zien; een fijn lijntje tussen de wimpers benadrukt al de wimperlijn en verfraait zowel de kleur als de vorm van je ogen. In veel gevallen krijg je het mooiste resultaat wanneer ik zowel boven als onder het oog een lijntje aanbreng. Vaak krijg je met een kleur die meer in overeenstemming is met de huid of de iris een mooier resultaat, zodat het de ogen zijn die opvallen en niet de make-up.

Dubbele eyeliner

Als je niet zo’n strakke lijn wilt, kun je ervoor kiezen om boven je eyeliner nog een ander kleurtje te laten aanbrengen. Dit geeft je ogen extra uitstraling en een zacht uitgeschaduwd effect.

Smudgy eyeliner

Dit is een eyeliner met een oogschaduweffect daarboven en zorgt voor een zeer zachte uitstraling.

Real life story

Ik kreeg laatst een bekende zwemster in mijn stoel voor permanente make-up voor de ogen. Ze vertelde me dat ze er na het zwemmen niet uitzag met zwarte vegen onder haar ogen van uitgelopen make-up. Naast eyeliner koos ze ook meteen voor permanente make-up voor wenkbrauwen. Als ik haar nu op televisie zie, vlak na het zwemmen, ziet ze er vlekkeloos en verzorgd uit.

Lees ervaringen voor veel meer persoonlijke verhalen over permanente make-up.

Door gebruik van verdovende zalf wordt de behandeling vrijwel pijnloos!

Voor de behandeling teken ik eerst de gewenste aanpassingen op het gezicht, zodat je precies ziet hoe het uiteindelijke resultaat wordt. Al mijn permanente make-up behandelingen bestaan uit drie sessies. Door het gefaseerd aanbrengen van de pigmentlagen creëer ik het mooiste resultaat. Natuurlijk gebruik ik een verdovende crème, zodat de behandeling nagenoeg pijnloos is.

PMU Ogen Permanente make up haarlem amsterdam

Zet de stap naar permanente make-up

Nog twijfels? Maak gratis kennis met permanente make-up tijdens een intakegesprek. ( 15 minuten )
Bel vandaag nog: 023-525 4756 Of gebruik de oranje “boek online button”. De kans is groot dat je zegt: “Permanente make-up? Had ik het maar eerder gedaan!”

    Ik ga akkoord met de Algemene voorwaarden