Hoe verloopt een PMU-behandeling? STAP VOOR STAP.

Wil je weten hoe een permanente make-up behandeling verloopt?

Permanente make-up behandeling ( pmu behandeling ) uitgelegd

Hoe verloopt de permanente make-up behandeling? ( PMU behandeling )

Als geïnteresseerde in permanente make-up wil je natuurlijk graag weten wat je kunt verwachten en hoe de pmu behandeling verloopt. Omdat ik de hoogste kwaliteit nastreef in al mijn behandelingen, neem ik de nodige voorzorgsmaatregelen. Zo kan ik je de garantie geven dat je op een veilige en verantwoorde manier een permanente make-up behandeling ondergaat.

 

Voorbereiding als je nog thuis bent:

 • Gebruik 24 uur voor de behandeling geen alcohol en aspirine. Laat het me van tevoren weten als je bloedverdunners gebruikt
 • Ik raad je aan om een uur voor de behandeling twee paracetamol te slikken
 • Vanwege dat de pmu een paar dagen niet nat nat mag worden, raad ik je aan om met gewassen haar te komen.
 • Breng zelf de verdovende crème een uur van te voren dik aan. Dit geldt niet als je voor permanente eyeliner komt.

Werkwijze PMU behandeling

Hieronder leg ik mijn werkwijze stap voor stap uit, zodat je precies weet wat je kunt verwachten en hoe een behandeling verloopt. Dit geeft je gelijk de zekerheid en het vertrouwen dat dit op de meest zorgvuldige wijze gebeurt.

 • We nemen samen het vragenformulier over jouw gezondheid door.
 • Vervolgens bespreken we jouw wensen en de mogelijkheden.
 • Ik breng ook nog de door jou meegebrachte verdovende crème aan.
 • Na 15 minuten verwijder ik de crème en teken ik de wenkbrauw, eyeliner of liplijn met het kleurpigment.
 • Als je tevreden bent, breng ik het pigment met een steriele naald in de huid.
 • Tijdens het inbrengen van het pigment kun je regelmatig het resultaat bekijken

Nazorg permanente make-up

Na de permanente make-up behandeling bespreken wij samen de nazorg en maken een vervolgafspraak.

Hoe lang duurt een behandeling?

Een permanente make-up behandeling duurt ongeveer 1,5 uur. Je huid zal na ongeveer een week geheel hersteld zijn. Mocht je na de behandeling nog vragen hebben, dan kun je altijd contact met ons opnemen, zodat wij je zo goed mogelijk kunnen adviseren en jij je nergens zorgen over hoeft te maken!

 

“Met de juiste PMU behandeling weet je precies wat je kunt verwachten”

Hoe verloopt een PMU-behandeling?

pmu behandeling Manon Wolbink Haarlem

Zet de stap naar permanente make-up

Nog twijfels? Maak gratis kennis met permanente make-up tijdens een intakegesprek. ( 15 minuten )
Bel vandaag nog: 023-525 4756 Of gebruik de oranje “boek online button”. De kans is groot dat je zegt: “Permanente make-up? Had ik het maar eerder gedaan!”

  Ik ga akkoord met de Algemene voorwaarden