PERMANENTE MAKE-UP CORRIGEREN?
Wij kunnen permanente make-up verwijderen en alsnog op de juiste manier aanbrengen

Wil je alsnog de permanente make-up die je voor ogen had?

Permanente make-up verwijderen of corrigeren zodat je wel tevreden bent? Met onze 3D technieken krijg je precies het gewenste resultaat.

Heb je in een andere salon permanente make-up laten zetten, maar ben je hier niet tevreden over? Natuurlijk ben je teleurgesteld omdat het anders geworden is dan je had gedacht. Heb je geen vertrouwen meer in de behandelaar en wil je graag weten wat de mogelijkheden zijn van permanente make-up verwijderen, kan ik je in mijn make-up studio verder helpen. Met een speciale techniek kan ik misplaatste pigmentaties corrigeren en in veel gevallen geheel verwijderen.

Permanente make-up verwijderen is dus mogelijk?

Wil je permanente make-up verwijderen of zodanig laten corrigeren dat je er wel tevreden mee bent, kan ik dit gelukkig aanpassen. Als PMU specialist ben ik tevens gespecialiseerd in het herstellen van nagenoeg alle verkeerd gezette pigmentaties. Het is natuurlijk al vervelend genoeg dat je teleurgesteld bent en het resultaat anders had verwacht. Weet dan dat de mogelijkheid bestaat om mislukte permanente make-up te corrigeren.

Mislukte wenkbrauwen

Heb je mislukte wenkbrauwen en wil je de permanente make-up wenkbrauwen verwijderen? Onjuist geplaatste of gekleurde wenkbrauwen kan ik keurig corrigeren en op de juiste kleur brengen. Ik zorg ervoor dat je alsnog de wenkbrauwen krijgt die je voor ogen had. Bepaalde subtiele veranderingen kunnen al een wereld van verschil maken. Blijf dus niet met mislukte wenkbrauwen doorlopen en kom gewoon naar onze make-up studio in Haarlem om je wenkbrauwen te herstellen met de juiste permanente make-up wenkbrauwen.

Permanente eyeliner mislukt

Is je permanente make-up eyeliner mislukt en wil je niets liever dan PMU verwijderen, zodat jij je er niet elke dag aan stoort als je in de spiegel kijkt? Gelukkig hoeft dat niet en nodig ik je graag uit in mijn make-up studio om je permanente make-up eyeliner alsnog op de juiste manier aan te brengen en de mislukte permanente eyeliner te corrigeren. Vaak is de eyeliner te hard en te donker van kleur en is je oogopslag nu ineens heel anders. Samen kijken we naar de juiste kleur die past bij je ogen en huid en zorg ik er voor dat je weldra weer blij en opgelucht in de spiegel kunt kijken met die prachtige ogen die je graag had gewild.

Permanente lipliner of lipcorrecties niet naar tevredenheid

Heb je permanente make-up voor de lippen of lipliner laten aanbrengen, maar vind je het resultaat achteraf toch niet mooi? Niet iedereen is een ervaren PMU specialist en kunnen de gewenste beauty lippen toch tegenvallen na de behandeling. Gelukkig kan ik permanente make-up verwijderen mogelijk te maken. Ook bij andere mislukte permanente make-up kan je altijd een adviesgesprek aanvragen en ga ik kijken wat ik hieraan kan doen. Bij mij krijg je altijd een eerlijk advies, want klanttevredenheid is waar ik naar streef.

De behandeling bij mislukte permanente make-up

Met een speciale techniek en oplossingsvloeistof kan ik te donkere en misplaatste permanente make-up oplichten of zelfs volledig (zonder littekenvorming) uit de huid halen. In sommige situaties adviseer ik  om de misplaatste pigmentatie met laser te behandelen.

Hoe veel behandelingen zijn er nodig?

Bij permante make-up verwijderen zijn er doorgaans zijn er een aantal behandelingen nodig om dit te corrigeren. Tussen twee behandelingen zit altijd 4 tot 10 weken. Het lichaam heeft deze tijd nodig om geheel te herstellen. De behandeling bij permanente make-up verwijderen levert vaak al na één behandeling het gewenste resultaat.

Permanente make-up verwijderen of corrigeren?

Wil je graag weten wat ik hierin voor jou kan betekenen, dan kun je met een gerust hart bij mij in de stoel plaatsnemen. Voor een gratis adviesgesprek of meer informatie kun je mij altijd bellen op 023-5254756 of online een afspraak maken. Je kan ook hieronder je gegevens invullen. Ik neem dan zo snel mogelijk contact met je op.

    Ik ga akkoord met de Algemene voorwaarden