TEPEL OF TEPELHOFRECONSTRUCTIE door medische camouflage

Tepelreconstructie of tepelcorrectie met pigmentatie

Een tepelreconstructie of tepeltatoeage is heel goed mogelijk als je door ziekte je (borst)en of een deel ervan bent verloren. Als vrouw begrijp ik dat dit een emotionele en ingrijpende gebeurtenis is. In veel gevallen kan een plastisch chirurg een nieuwe borst reconstrueren.

Tepelcorrectie na operatie aanbrengen

Na een borstreconstructie kan ik voor jou een tepelcorrectie of tepelhofreconstructie uitvoeren. Daar gebruik ik een speciale techniek in de vorm van een medische tatoeage voor. We kiezen samen de kleurpigmenten uit die bij jouw huid passen voor een zo natuurlijk mogelijk resultaat bij een tepelreconstructie behandeling.

Tepelreconstructie tepelhof tatoeage permanent

Eindresultaat tepelhofreconstructie

Specialist in medische pigmentatie

Als specialist in permanente make-up en pigmentatie bij huid- en haar problemen, weet ik wat het voor een vrouw betekent om weer een nieuwe borst te krijgen. Helemaal mooi wordt het als hier ook een bijpassende nieuwe tepel en tepelhof bij gereconstrueerd kan worden. Ook de littekens na een operatie kan met medische pigmentatie vervagen, zodat je er bijna niets meer van ziet. Zie ook foto’s

Ook jij kan je weer compleet vrouw voelen

Wil je graag weer vol vertrouwen in de spiegel kijken en trots op je lichaam zijn? Als specialist in medische tatoeage en permanente make-up, vind ik het fantastisch om mijn PMU expertise in te zetten bij een tepelcorrectie of tepelhofreconstructie. Daarvoor gebruik ik een mooie 3D-techniek om de tepel(hof) opnieuw te reconstrueren met een prachtig resultaat. De blijdschap van een vrouw die zich weer op en top vrouwelijk voelt is de grootste dankbaarheid die ik in mijn salon ervaar.

tepel, tepelhof permanente make up tattoo

Samenwerking plastische chirurgen

Bij medische pigmentatie en tepelcorrecties werk ik nauw samen met Medisch centrum Bloemendaal, Blooming, Derma2Care, Lucette Vermeijden van Narzorg Borstkanker en met Jolie Care (Lingerielijn voor vrouwen met borstkanker). Daardoor ben ik goed op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen dit werkgebied.

Geïnteresseerd in een tepelcorrectie of tepelhofreconstructie?

Voor meer informatie over deze vorm van medische pigmentatie bij tepelcorrecties of litteken behandeling, kun je hieronder je gegevens invullen. Je kunt met een gerust hart bij mij in de stoel plaatsnemen. Wil je graag persoonlijk advies of heb je vragen kun je mij ook bellen o: 023-5254756.

    Ik ga akkoord met de Algemene voorwaarden