Permanente Make-Up in Haarlem

Permanente Make-Up in Haarlem

Graag wil ik mij even voorstellen. Mijn naam is Manon Wolbink en ik zet (natuurlijke) permanente make-up in Haarlem bij Beauty Lounge Dit voer ik al ruim 22 jaar met heel veel plezier en passie uit. Regelmatig volg ik trainingen in binnen- en buitenland om zo op de hoogte te blijven van alle nieuwe ontwikkelingen in dit, voor mij, zo boeiende vak.

Permanente make-up Haarlem tattoo lippen wenkbrauw ogen

Permanente make-up in Haarlem by Manon Wolbink

Wat is eigenlijk Permanente Make-Up?

Met permanente make-up of pmu breng ik  pigment tussen de opperhuid en de lederhuid. Dit wordt gedaan met een soort pen waar een steriele naaldmodule in geplaatst is. Qua techniek lijkt permanente make-up wel veel op tatoeage. Het grote verschil met een tatoeage is dat het pigment 10x dieper in de huid (in het onderhuidse bindweefsel) wordt geplaatst en daardoor écht permanent is. Bij permanente make-up plaatsen we het pigment in de bovenste huidlagen en daar blijft het pigment niet voor altijd zitten. Door het natuurlijk vernieuwen van de huid en de invloed van UV licht schuift het pigment als het ware steeds meer naar boven op en wordt het op een natuurlijke manier opgeruimd . De permanente make-up zal na enkele jaren lichter worden en grotendeels verdwijnen. Alhoewel dat bij de eyeliner niet altijd het geval is.

Voor wie is permanente make-up geschikt?

Permanente make-up is voor iedereen die op elk moment van de dag er verzorgd uit wil zien. Zeker als je een gehaast leven hebt, weinig tijd om je op te maken hebt en er toch florissant uit wil zien, is permanente make-up echt iets voor jou. Wat kan nog meer een reden zijn?

 • Als je allergisch bent voor make-up
 • Snel last hebt van huidirritatie door bepaalde stoffen in make-up
 • Als je weinig tot geen haargroei hebt
 • Als je een chemokuur hebt ondergaan
 • Door andere oorzaken haarverlies ondervindt
 • Als je fanatiek sporter, zwemmer of sauna bezoeker bent

Iedereen heeft zo zijn eigen reden om permanente make-up te dragen.

Is permanente make-up wel natuurlijk?

Permanente make-up is een natuurlijke manier om iemand mooier te kunnen maken, zonder dat dit opvalt. Dat is juist de kracht van permanente make-up. Ieder gezicht is anders, de één heeft een rond gezicht, de ander een ovaal gezicht. Als permanente make-up specialist neem ik de tijd om bijvoorbeeld te zien welke wenkbrauwvorm het beste bij je gezicht past. Daarbij streef ik naar een natuurlijk resultaat en onderscheid mij in mijn eigen stijl.

Door mijn voortdurende training  en ontwikkeling heb ik veel kennis van permanente make-up opgebouwd en ben opgeleid door diverse “pmu masters” over de hele wereld.

Permanente make-up wenkbrauwen

 • Ik besteed veel aandacht aan het tekenen van de juiste vorm die past bij je gezicht. Pas wanneer jij de vorm mooi vindt, ga ik beginnen met de pigmentatie.
 • De wenkbrauwhaartjes worden in 3D gepigmenteerd met een zeer natuurlijk resultaat.
 • Veel mensen vrezen voor lelijke donkere ‘balken’ of harde lijnen. Maar bij mij zal je dit absoluut niet gebeuren! Ik heb een groot assortiment aan pigmentkleuren en die stem ik zo goed mogelijk op je af. Daarbij kijk ik ook of de huid een koele of warme ondertoon heeft. Zo krijg je altijd de permanente wenkbrauwen die je altijd graag had gewild.
 • Waar nodig werk ik met 3d hairstrokes micro, die ik zelf heb ontwikkeld. Dit zijn hele dunne haartjes die niet van écht te onderscheiden zijn. Het resultaat ziet er dan ook heel realistisch uit.

Na een behandeling van permanente make-up wenkbrauwen, kun je direct door naar je werk of je gebruikelijke activiteiten oppakken. Met de methode die ik hanteer, wordt de huid weinig beschadigd en ga ik heel oppervlakkig te werk. Dat voelt een stuk prettiger aan. Daarbij krijg je niet of nauwelijks last van korstjes. Dit in tegenstelling tot andere technieken die nog vaak worden gehanteerd.

Permanente make-up in Haarlem. Beauty Lounge hairstrokes resultaat

Permanente make-up in Haarlem

geen permanente make-up

Permanente make-up eyeliner

 • Bij permanente make-up eyeliner kan ik ronde ogen kan ik amandelvorming maken of optisch groter laten lijken. Dit doe ik door de accenten op de juiste plek te leggen.
 • Door de eyeliner mooi tussen de wimpers te plaatsen, ontstaan er geen zwevende lijntjes. Hierdoor lijkt de wimperimplant ook voller.
 • Door de eyeliner te ‘smudgen’ wordt de eyeliner uit geschaduwd. Daardoor krijgt je oog hele mooie subtiele zachte (schaduw)lijnen.

Permanente make-up lipliner

 • Bij permanente make-up lipliner kan ik de natuurlijke vorm van je lippen mooier laten lijken zonder inspuiten. Een subtiele verandering kan al heel veel doen.
 • Afhangende lippen kan ik minder zichtbaar maken.
 • Lijntjes boven de lippen kunnen op een natuurlijke manier een beetje opgevuld worden, zodat de lippenstift niet meer uitloopt.
 • Ingekleurde lippen hoeven hoogstens wat lipgloss

Is een behandeling veilig en pijnloos?

Met meer dan 17 jaar ervaring in permanente make-up behandelingen, kan ik met een gerust hart zeggen dat je je geen zorgen hoeft te maken of het mis kan gaan. Ik werk zeer nauwkeurig en ben een echte perfectionist. Een behandeling is pas klaar als jij helemaal tevreden bent.

Waarom zijn de prijzen zo verschillend?

Een goede permanente make-up specialiste zal aanzienlijke investeringen doen betreffende pigmenten, apparatuur en bijscholingen, om je van de beste kwaliteit te voorzien met het allermooiste resultaat. Dit wordt uiteraard in de prijs verrekend. Je krijgt dan niet de goedkoopste behandeling, maar wel de beste!

Ik volg regelmatig bijscholing in het binnen- en buitenland en durf mijzelf dé specialist van Nederland op het gebied van permanente make-up te noemen.

Meer weten?

Wil je meer weten, voor en na foto’s bekijken of wil je een vrijblijvend (gratis) gesprek aanvragen? Bel of mail me snel voor een afspraak.

Tel. 023-5254756 of info@beauty-lounge.nl. Voor permanente make-up in Haarlem!

pigmentatie tattoo wenkbrauw lippen oog amsterdam haarlemHaarlem. blijvende make-up tattoo wenkbrauw pmu manon

permanente make-up haarlem amsterdam noord holland zuid holland rotterdam