permanent make up zetten tattoo

Permanente make-up WENKBRAUWEN?
Kies dé PMU specialist.

Droom je ook van fantastische wenkbrauwen?

Met permanente wenkbrauwen voel jij je altijd mooi!

Wenkbrauwen zijn het meest bepalende kenmerk van het gezicht. Ze omlijsten je gezicht, benadrukken de ogen en accentueren je expressie. Met permanente make-up wenkbrauwen zijn wenkbrauwpotloden en poeders verleden tijd. Permanente make-up wenkbrauwen is een uitkomst wanneer je lichte wenkbrauwen hebt of als je bijvoorbeeld door alopecia areata geen wenkbrauwen hebt. Met permanente wenkbrauwen weet je zeker dat je wenkbrauwen goed zitten.

Permanente wenkbrauwen of wenkbrauwen tatoeëren?

Voor de behandeling van permanente wenkbrauwen teken ik eerst de gewenste aanpassingen op het gezicht, zodat je gelijk kan zien hoe het resultaat wordt. Ieder gezicht is uniek en geen twee wenkbrauwen zijn hetzelfde. Je gezichtscontouren, je botstructuur en de vorm van je wenkbrauwen spelen een belangrijke rol in je gezicht.

Als je de getekende permanente make-up voor je wenkbrauwen hebt goedgekeurd, selecteren we de kleur die het beste bij je natuurlijke huidskleur en haarkleur past. Permanente wenkbrauwen zijn bijna niet van echt te onderscheiden en zorgen voor een zacht en natuurlijk effect. Mijn werkwijze zorgt voor een korte hersteltijd, zodat je optimaal kunt genieten van je permanente make-up wenkbrauwen.

Hairstrokes wenkbrauwen

Permanente make-up voor je wenkbrauwen worden ook wel hairstrokes genoemd. Met een heel fijn naaldje creëer ik deze hairstrokes wenkbrauwen op de wenkbrauwlijn. Deze hairstrokes zijn niet van echt te onderscheiden. Hierbij ga ik heel minutieus te werk. Eindelijk liggen die schitterende wenkbrauwen ook voor jou binnen handbereik met deze 3D hairstroke techniek.

permanente wenkbrauwen getatoeeërd Beauty Lounge Haarlem

Shadow powder wenkbrauwen

Met de schaduwpoeder techniek boots ik de traditionele wenkbrauw make-up na, zoals een wenkbrauwpotlood of wenkbrauwpoeder. Deze techniek geeft een zachte uitdrukking aan het gezicht. Zie onderstaande voorbeelden.

Beide wenkbrauw technieken geven je natuurlijk ogende symmetrische wenkbrauwen die perfect zijn geplaatst en gekleurd. Ga ook voor deze permanente schoonheid!

permanente Wenkbrauwen blijvend tattoo Beauty Lounge H'lem

Voor wie is permanente make-up wenkbrauwen een uitkomst?

Permanente make-up wenkbrauwen met hairstrokes of shadow poeder methode is voor mensen die:

  • Dunne wenkbrauwen hebben, doordat ze jarenlang te veel hebben geëpileerd
  • Door omstandigheden geen haar meer hebben door o.a. alopecia of chemotherapie
  • Een litteken in de wenkbrauwen hebben
  • Hun natuurlijke wenkbrauwen willen verlengen
  • Niet tevreden zijn over de vorm of dikte van de wenkbrauwen
  • Symmetrie willen aanbrengen en de vorm willen corrigeren
  • Moeite hebben om elke dag symmetrische wenkbrauwen te tekenen

Weten hoe het werkt? Lees meer op permanente make-up behandeling.

Waarom verschilt de prijs bij pmu wenkbrauwen?

Als permanente make-up specialist in Haarlem investeer ik in kwalitatief en dure pigmenten, apparatuur en bijscholingen. Vergeleken met andere aanbieders zit het verschil in prijs in de aangeboden kwaliteit. Zo bied ik mijn klanten de beste kwaliteit met het allermooiste resultaat. Daarmee lever ik niet de goedkoopste permanente make-up behandeling, maar wel de beste.

Real life story

Elke ochtend zat Sandra een kwartier voor de spiegel om haar vormloze wenkbrauwen in model te krijgen. Ontbijt met man en dochter schoot er vaak bij in. Tot ze een artikel las over permanente make-up en besloot haar tijd beter te gebruiken. Hoewel ze het best spannend vond om de stap naar PMU te zetten, belde ze mij op. Ik stelde haar gerust, de behandeling viel haar erg mee en het resultaat was na de eerste sessie al zichtbaar. Sandra is super blij met haar welgevormde wenkbrauwen. Tegenwoordig begint haar dag heel anders; met een rustig familieontbijt.

Lees ervaringen voor veel meer persoonlijke verhalen over permanente make-up.

Permanente make up Manon. Beauty Lounge Haarlem

Zet de stap naar permanente make-up

 

Nog twijfels? Maak gratis kennis met permanente make-up tijdens een intakegesprek. ( 15 minuten )
Bel vandaag nog: 023-525 4756 Of gebruik de oranje “boek online button”. De kans is groot dat je zegt: “Permanente make-up? Had ik het maar eerder gedaan!”

    Ik ga akkoord met de Algemene voorwaarden