Dé specialist MANON WOLBINK… gun jezelf het allerbeste

Mag ik mij even voorstellen? Ik ben Manon Wolbink, dé pmu specialist.

Met permanente make-up ben je op elk moment van de dag mooi!

Pmu geeft een subtiele verandering  en maakt toch een wereld van verschil! Een verzorgd uiterlijk wil iedereen, maar het liefst wel op een zo natuurlijk mogelijke manier, zodat jij opvalt en niet je make-up. Als Pmu specialist behandel ik dagelijks cliënten in mijn make-up studio in Haarlem. Onze doelgroep zijn voornamelijk vrouwen die er elke dag mooi, verzorgd en stralend uit willen zien.

Manon-Wolbink-permanente-make-up-specialist nederland haarlem amsterdam

Mijn streven is een zo natuurlijk mogelijk resultaat bij het aanbrengen van permanente make-up, zodat jij opvalt en complimentjes krijgt en niet je make-up.

Wat is permanente make-up?

Met permanente make-up breng ik pigment tussen de opperhuid en lederhuid aan. Dit gebeurt met een soort pen waarin een steriele naaldmodule zit. Permanente make-up lijkt qua techniek veel op tatoeage, zodat mensen ook wel spreken over wenkbrauwen tatoeëren bij permanente make-up wenkbrauwen of eyeliner tatoeëren bij permanente make-up eyliner.  Met een tatoeage wordt het pigment echter 10x dieper in de huid gebracht ( in het onderhuids bindweefsel) waardoor het écht permanent is.

Waarom permanente make-up?

Omdat jij er elke dag stralend en verzorgd wilt uitzien, ook als je weinig tijd hebt of je dag niet lekker loopt. Met permanente make-up ben je altijd zeker van een mooie oogopslag, een aansprekend gezicht of die mooie mond. Met de verfijnde technieken van PMU is er veel meer mogelijk dan je denkt!

Hoge betrokkenheid bij mijn klanten

Door mijn oprechte interesse in mijn klanten ervaren ze veel persoonlijke aandacht. Daarbij geef ik gevraagd en ongevraagd advies en werk alleen met de beste kwaliteitsproducten. Het is mijn missie om mensen weer blij te maken en te laten stralen met de mogelijkheden van permanente make-up. Het geeft mij veel voldoening als iemand weer tevreden over zichzelf is en vol zelfvertrouwen mijn make-up studio in Haarlem verlaat.

Permanente make-up en de leukste voordelen

Permanente make-up wenkbrauwen, permanente make- up eyeliner of permanente make-up lippen zorgen ervoor dat je er zelfs tijdens het sporten, in de sauna en in het zwembad geweldig uit ziet. Zeker als je allergisch bent voor make-up, weinig tijd hebt om je op te maken ’s ochtends of als je (tijdelijk) geen of structureel weinig haargroei hebt.

Weten hoe het werkt? Lees meer op permanente make-up behandeling.

Medische pigmentatie en camouflage

Bij medische pigmentatie hebben de aangebrachte pigmenten een camouflerende functie. Als expert in hazenlipcorrectie, alopecia areata en tepelhofreconstructie, kan ik vanuit mijn make-up studio dit met de PMU techniek camoufleren. Daarmee help ik mannen en vrouwen weer vol vertrouwen de toekomst tegemoet zien. Ook voor medische tatoeage en het camoufleren van bepaalde lichaamsdelen kun je dus bij mij terecht.

Specialist in permanente make-up

Als dé specialist in permanente make-up hanteer ik de volgende onderscheidende kenmerken:

  • PMU specialist met meer dan 22 jaar ervaring
  • Continue bijscholing van vakkennis in het binnen- en buitenland
  • Je krijgt bij mij altijd 100% tevredenheidsgarantie
  • Ik hanteer alle regels van de GGD
  • Ik voldoe aan de strenge eisen van het Ministerie van Volksgezondheid
  • Ik werk alleen met zuivere en kwalitatief hoogwaardige pigmenten
  • De meest moderne apparatuur en hygiënische omstandigheden

Is een permanente make-up behandeling pijnlijk?

Door gebruik van verdovende zalf wordt de PMU behandeling vrijwel pijnloos. Je kunt tijdens de behandeling dan ook ontspannen in de stoel blijven liggen. De behandeling bestaat uit 2 á 3 sessies, want voor het mooiste resultaat breng ik de pigmentlagen gefaseerd aan.  Het resultaat? Jarenlang plezier van een verzorgde en natuurlijke look.

pmu specialist permanente make up expert wenkbrauw randstad

Zet de stap naar permanente make-up

Nog twijfels? Maak gratis kennis met permanente make-up tijdens een intakegesprek. ( 15 minuten )
Bel vandaag nog: 023-525 4756 Of gebruik de oranje “boek online button”. De kans is groot dat je zegt: “Permanente make-up? Had ik het maar eerder gedaan!”

    Ik ga akkoord met de Algemene voorwaarden