MEDISCHE TATOEAGE: Met de juiste pigmentatie door permanente make-up kan jij weer stralen!

Medische tatoeage
Laat mij je helpen om je probleem op te lossen

Cosmetische tatoeage of medische tatoeage toepassen

Met een cosmetische of medische tatoeage kan je opnieuw genieten en trots zijn op je lichaam. Door het aanbrengen van een medische tatoeage kan ik wellicht (een deel van) je probleem oplossen, zodat jij weer beter in je vel zit en je beter durft te vertonen. Het is al erg genoeg als je door een ziekte of (erfelijke) aandoening (tijdelijk) geen haar hebt of waarbij een deel van je lichaam niet meer is zoals het was. Als specialist in permanente make-up weet ik hoe belangrijk een medische tatoeage voor jouw zelfvertrouwen kan zijn. Ik wil je hiermee dan ook graag helpen.

Een cosmetische tatoeage of pigmentatie is een goede oplossing voor iedereen die:

  • Door ziekte of een bepaalde aandoening (tijdelijk) geen haargroei heeft
  • Ontsierende en opvallende littekens heeft
  • Is doorverwezen voor een medische tatoeage
  • Na een borstoperatie graag een tepelreconstructie wil
  • medische tatoeage borstreconstructie. nieuwe tepel

Medische camouflage

Bij medische camouflage, pigmentatie of ook wel dermopigmentatie of dermatografie genoemd, worden onder meer huidskleuren aangebracht op plaatsen waar het natuurlijk pigment ontbreekt of verstoord is.  Een medische tatoeage heeft een camouflerende werking. In samenwerking met een plastisch chirurg en ZOED Wilhelminapark, een specialistisch nazorgcentrum voor vrouwen met borstkanker, worden in bepaalde gevallen patiënten naar mij doorverwezen voor een medische pigmentatie behandeling.

Medische tatoeage met prachtig resultaat door 3D-techniek

Bij onderstaande problemen en aandoeningen kan medische camouflage met pigmentatie een (tijdelijke) goede oplossing zijn, waar goede resultaten mee behaald worden.

Alopecia Areata

Medische camouflage is een goede oplossing voor mensen die (tijdelijk) geen haargroei hebben. Bij mensen met de auto-immuunziekte alopecia areata of mensen die chemobehandelingen hebben ondergaan, kan een pigmentatie behandeling dan een uitkomst zijn. Bij alopecia ontstaan er vaak kale plekken in het hoofdhaar, maar ook in het gezicht en andere lichaamsplekken. Vooral op het hoofd en in het gezicht is dit voor veel mensen een emotioneel en moeilijk proces. Een permanente make-up behandeling biedt dan uitkomst.

Voor meer oplossingen bij haarverlies in het gezicht of een alopecia areata behandeling, kijk op permanente make-up wenkbrauwen of permanente make-up eyeliner.

Tepelreconstructie of tepelhofconstructie

Heb je door een medische ingreep een (deel van) je borst(en) verloren? Na een borstreconstructie kan ik met behulp van speciale permanente make-up behandeling een tepelconstructie of tepelhofconstructie aanbrengen. Ook de littekens na de operatie kan ik met PMU laten vervagen. Met een goede 3D techniek kan ik met medische pigmentatie je borst weer compleet maken, zodat jij je weer op en top vrouw voelt. Door de tepel of tepelhof weer opnieuw te reconstrueren, creëer ik een prachtig resultaat.

Zie ook voor/na foto’s

Real life story

Nadat ze haar oma en moeder was verloren aan borstkanker, besloot Irma, in overleg met haar arts, tot preventieve amputatie van beide borsten. Een zeer ingrijpende gebeurtenis voor deze jonge vrouw. Na de borstreconstructie kwam ze bij mij voor het aanbrengen van tepels met PMU. De glimlach op haar gezicht na de laatste behandeling zal ik nooit vergeten. Dat is precies de reden waarom ik dit werk doe.

Lees ervaringen voor veel meer persoonlijke verhalen over permanente make-up.

Schisis (hazenlip)

Ben je geopereerd aan een hazenlip en wil je meer symmetrie of een mooie liplijn? Ik kan de hazenlip zo natuurlijk mogelijk pigmenteren. Met 3D-effecten behalen we een geweldig resultaat.

Littekens camouflage

Heb je een storend litteken? Bij een litteken is de huid plaatselijk ongepigmenteerd. Het pigment is op die plek uit je huid verdwenen. Bij een medische tatoeage kan ik dit met een pigmentatie behandeling heel mooi camoufleren. Het originele litteken blijft wel aanwezig, maar door pigmentatie valt dit litteken veel minder op.

Vitiligo behandeling

Vitiligo is een aandoening waarbij de huid en het haar pigment verliezen en er melkwitte plekken van verschillende grootte en vorm ontstaan. Met medische camouflage kan ik deze witte plekken heel mooi camoufleren met pigmenten die passen bij de kleur van je huid en haar.

Met medische pigmentatie bij mij in goede handen

Medische pigmentaties breng ik altijd in meerdere behandelingen aan, met een tussenperiode van vier weken. Door het gefaseerd aanbrengen van pigmentlagen creëer ik het mooiste resultaat.

Al meer dan 22 jaar verzorg ik medische pigmentatie bij vrouwen en mannen die wegens een huid- of haar probleem bij mij voor een behandeling komen. Voor de behandeling teken ik eerst de gewenste aanpassingen op het gezicht of lichaam, zodat je precies ziet hoe het uiteindelijk resultaat wordt. Natuurlijk gebruik ik een verdovende crème, zodat de behandeling nagenoeg pijnloos is.

Zet de eerste stap naar medische PMU

Meer informatie over medische pigmentatie? Je kunt met een gerust hart bij mij in de stoel plaatsnemen. Wil je weten wat ik voor jou kan betekenen? Bel me op: 023-525 4756. Of gebruik de oranje “boek online button”.

    Ik ga akkoord met de Algemene voorwaarden