Tepeltatoeage, Beauty Lounge Haarlem

Tepeltatoeage tepelreconstructie. borst na kanker

Voel je weer compleet met een 3d tepeltatoeage

Als je door ziekte je borst(en) of een deel daarvan verloren bent, is dat emotioneel een ingrijpende gebeurtenis. Gelukkig kan een plastisch chirurg meestal wel een nieuwe borst reconstrueren. Het silhouet is dan weliswaar weer intact, maar voor veel vrouwen is het ontbreken van een tepel een groot gemis. Met een tepeltatoeage kan ik weer een nieuwe tepel reconstrueren op een natuurlijke manier, zodat deze niet van echt te onderscheiden is. Het lijkt alsof je echt weer een tepel op je borst(en) hebt. Kijk hier voor resultaten.

Een tepeltatoeage met medische pigmentatie

Een tepeltatoeage wordt uitgevoerd met de allernieuwste 3D technieken, waarbij met licht en schaduw gespeeld wordt. Daardoor kan er zowel een tepelhof (areola) als de montgomerykliertjes (de bultjes rondom de tepelhof) nauwkeurig ingetekend worden. Op deze manier wordt er een zeer realistisch 3D-effect verkregen. Een vrouw krijgt hiermee haar zelfvertrouwen terug en durft weer in de spiegel te kijken. Het is fantastisch om te zien dat een vrouw zich hierdoor weer compleet voelt.

De behandeling

Voor het zetten van een tepeltatoeage wordt er gebruik gemaakt van verschillende naalden en pigmenten voor ene mooi, genuanceerd resultaat. Het pigment wordt in de lederhuid aangebracht, waardoor de kleur het best tot zijn recht komt. Tijdens een eerste intakegesprek neem ik alle tijd om je wensen en mogelijkheden te bespreken. De juiste kleur, grootte en vorm worden uitgebreid doorgenomen. De te behandelen borst wordt ingetekend en samen met jou voor een spiegel besproken. Zo weet je bij een tepeltatoeage precies hoe het uiteindelijk resultaat er uit zal komen te zien.

Is een tepeltatoeage pijnloos?

Ja, een tepeltatoeage behandeling is vrijwel pijnloos en duurt gemiddeld een uur. Vaak wordt deze behandeling vergoed door je zorgverzekeraar. Voor een blijvend goed resultaat raden wij aan om de behandeling eens in de 1,5 tot 2,5 jaar te laten bijwerken.

Samenwerking

ALS PMU specialist werk ik nauw samen met plastisch chirurg dokter Christiano van PCC Spaarne ziekenhuis, Lucette Vermeijden van Nazorg borstkanker en met Jolie Care (lingerielijn voor vrouwen met borstkanker).

Kwaliteitskeurmerk

Ik beschik over een GGD-vergunning en ben aangesloten bij de NSGP, de Nederlandse Stichting voor Geregistreerde Permanente make-up specialisten. Dit is een kwaliteitskeurmerk. De specialisten die bij de NSGP zijn geregistreerd zijn goed geschoold en hebben veel ervaring.

Meer weten?

Wil je meer weten over een tepelconstructie, kun je altijd bellen voor een gratis adviesgesprek. Wil je weten wat ik voor jou of iemand die je kent kan betekenen? Bel of mail mij gerust en dan praten wij verder.

Klik hier voor foto’s van resultaten.