Twijfel over permanente make-up?

Twijfel je over permanente make-up?

Twijfel over permanente make-up. Denk je er al langer over het zetten van permanente make-up, maar twijfel je nog steeds of dit iets voor je is, of het je goed zal staan en of het niet kan mislukken? 
 
Lees meer..

Twijfel over permanente make-up?

Twijfel over permanente make-up komt vaker voor. Zeker als dit totaal nieuw voor je is en je bang bent dat het pijn zal doen of dat het onnatuurlijk zal staan. Het dan van belang om je goed te laten informeren en een behandeling te doen bij een erkenden deskundige PMU specialist, zoals Beauty Lounge in Haarlem. Wij doen er alles aan om je gerust te stellen, je vragen te beantwoorden en je twijfels weg te nemen.

Wat is permanente make-up?

Permanente make-up is het aanbrengen van natuurlijke kleurpigmenten in de huid, zodat een langdurig permanent resultaat ontstaat bij bijvoorbeeld wenkbrauwen, eyeliner, lipliner, een medische tatoeage, littekens wegwerken etc. In Nederland zijner inmiddels diverse make-up studio’s en schoonheidssalons die permanente make-up behandelingen uitvoeren. Echter kan de kennis, specialisme en ervaring enorm verschillen, waardoor ook de prijzen kunnen verschillen.

De meest voorkomende redenen voor twijfel over permanente make-up aanbrengen zijn

 • Het is pijnlijk
 • Krijg ik er rode wenkbrauwen van?
 • Ik kan vast dagenlang niet werken
 • Stel dat het mislukt?
 • Ik wil geen kunstmatig resultaat
 • Straks verdwijnt mijn natuurlijke uitstraling
 • Het is erg duur

 permanente make up zetten Manon Wolbink. Twijfel

Bang dat er fouten worden gemaakt?

Ja, het kan gebeuren dat er bij bepaalde schoonheidssalons fouten worden gemaakt bij het aanbrengen van permanente make-up. Daarom adviseren wij ook met klem om juist niet voor de goedkoopste aanbieder te gaan, maar zorgvuldig af te wegen of je liever risico’s op mislukking of teleurstelling wil dragen, of liever het zekere voor het onzekere neemt en bereid bent om hier meer voor te betalen.

https://youtu.be/AsKfyVfT1Is

De werkelijkheid

 • Doordat de behandelde huid van te voren wordt verdoofd met speciale
  verdovingscrème, is de behandeling vrijwel pijnloos.
 • Pmu specialist Manon Wolbink heeft jarenlange ervaring in permanente make-up. Zij heeft hier diverse (inter)nationale opleidingen en trainingen voor gevolgd en gaat alleen voor een zo natuurlijk ogend eindresultaat.
 • Bij Beauty Lounge hebben wij alleen tevreden klanten, want bij ons kan je permanente make-up niet mislukken. Die garantie durven wij je wel te geven.
 • Bij het goed en zorgvuldig aanbrengen van permanente make-up, gaan wij eerst met gewone make-up het gewenste resultaat uitproberen. Pas als jij zeker bent van wat je wilt en hoe het er uit moet komen te zien, brengen wij de permanente make-up aan. Zo kom je bij ons nooit voor onaangename verrassingen te staan.
 • Wij werken met kleurpigmenten die het dichtst bij je eigen haarkleur liggen. Afhankelijk van je wensen kan de behandeling heel subtiel of juist meer tekenend zijn.
 • De dag na de behandeling kan je gewoon weer aan het werk, al kun je, afhankelijk van de omvang van de behandeling, wel een lichte zwelling van de behandelde huid verwachten. Dit hoeft je werkzaamheden echter niet te belemmeren.

In ons blog “prijzen van permanente make-up” lees je meer over het verschil in prijs van diverse permanente make-up behandelingen.

 

Twijfel je nog?

Als je nog twijfelt of vragen hebt, neem dan gerust en geheel vrijblijvend contact met ons op en leg je vraag of twijfel aan ons voor. Wij zijn er voor je om je gerust te stellen en je twijfels weg te nemen.

Twijfels permanente make-up aanbrengen? Manon wolbink, Beauty Lounge haarlem