Permanente make-up mislukt?

Is je permanente make-up mislukt? Loop je met ongelijke of onnatuurlijke wenkbrauwen of is je eyeliner lijn veel te dik aangebracht? Het kan zeker wel eens misgaan bij het zetten van permanente make-up. Kan je dit voorkomen? 
 

Hoe kan het dat permanente make-up mislukt?

Hier kunnen verschillende redenen voor zijn. Denk aan de onervarenheid of onwetendheid van de (schoonheids)specialist en/of een goedkope aanbieding waarmee klanten gelokt worden.Dit kan echter ook een lagere kwaliteit van de behandeling betekenen. Er zijn mensen die dit risico willen lopen en die liever voor zo goedkoop mogelijk gaan. Hiermee kan het eindresultaat van de permanente wenkbrauwen of eyeliner die je wilde, toch niet zijn wat je ervan had verwacht. Ook komt het voor dat de klant zelf niet precies weet wat hij wil en zich snel iets laat aanpraten. Het resultaat kan dan heel anders zijn dan dat hij of zij had gehoopt.

 

Mislukte wenkbrauwen?

Mislukte wenkbrauwen komen relatief gezien het meeste voor. Dit kan gebeuren doordat degene die het aanbrengt hierin weinig training in heeft gehad. Ook kunnen fouten worden gemaakt bij het aanbrengen van de vorm of dat er te donkere pigmenten worden gebruikt. Hiermee kan je een resultaat krijgen dat te ver afstaat van de natuurlijke kleur of wenkbrauwbogen. Je wenkbrauwen kunnen je gezicht dan een harde en onnatuurlijk ogende uitstraling geven en dat wil je natuurlijk niet.

permanente make-up mislukt hairstroke medische pigmentatie

 

Permanente make-up eyeliner mislukt?

Bij mislukte eyeliner zie je vaak een onnatuurlijk aangebracht lijntje boven het oog die of te dik, of niet mooi gevormd is en die de gezichtsuitdrukking heel anders maakt. Een opvallend dikke eyeliner is leuk voor een feestje of bij een nieuwe date, maar niet voor elke dag. Zeker niet als meerdere mensen aan je vragen waarom je ogen zo zwaar zijn opgemaakt. Spijt van je permanente eyeliner?Gelukkig kan ManonWolbink mislukte permanente make-up verwijderen en corrigeren, zodat je hier niet maanden mee hoeft door te lopen. 

 

Permanente make-up laten corrigeren.

Is je permanente make-up mislukt,dan kan een goede en zeer deskundige PMU specialist dit corrigeren tot een natuurlijk ogend resultaat. Precies zoals jij voor ogen had. Het corrigeren van fout aangebrachte permanente-make-up is niet eenvoudig. Het beste wat je in dit geval kunt doen, is advies vragen en langskomen bij Beauty Lounge in Haarlem.

Lees ook ons blog over de twijfels over permanente make-up met meer informatie over mogelijke twijfels die je kunt hebben en die wij graag bij je wegnemen.

 

Permanente make-up Haarlem wenkbrauwen,eyeliner